TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 183: Anderson Silva vs Nick Diaz, immár hivatalos!

2014.07.30. 09:22 td_axl

nick-diaz-vs-anderson-silva.jpg

Ami eddig fantázia párosításnak tűnt, az mára hivatalossá vált. Anderson Silva egy évet hagy ki brutális lábtörését követően, január 31-én tér vissza a kvázi visszavonult Nick Diaz ellen. A mérkőzésre középsúlyban kerül majd sor, Dana elmondása szerint Diaz egy esetleges győzelemmel akár címmérkőzést is kaphat Weidman (vagy Belfort) ellen. Úgy tűnik, hogy a zseton rendben volt mindkét félnek a szerződés aláírásához, a Superbowl hétvége pedig tovább növeli az előzetesen amúgy is impozánsra saccolható nézőszámot, PPV-előfizetést.

Anderson és Dana a Diaz elleni meccs szerződését aláírva

A pár évvel ezelőtti mega-meccs álmokból ez valósul meg, noha akkor ezt kicsit másképpen gondoltuk. A jelen helyzetben azonban ez az UFC egyik legvárósabb párosítása, egy kicsit a Pride Fc szuper fightjaira hasonlít. Pár napja olvastam egy fake cikket, ami a nyílt súlyú tornák rendezéséről szólt az UFC-ben az ázsiai piac felé való nyitás miatt, első fecskeként az Anderson vs Diaz után jöhetne még pár ilyen párosítás.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr96558851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása