TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Nehézsúlyú nedves álom lesz a UFC on FOX 13

2014.09.22. 10:27 td_interim

Nanoszekundumok alatt véglegesítik a bunyókat az év végi rendezvényre, ami így papíron már most szörnyen szórakoztatónak ígérkezik. Oké, a címben egy kicsit túloztam, hiszen a főmeccs két résztvevőjét leszámítva a decemberi gála nagyfiúi közül jelen állás szerint senki sem tartozik a szűken vett elitbe. Attól még a nyakam rá, hogy minden MMA-rajongónak összefut a nyál a szájában az eddigi felhozataltól, ami egyelőre így fest:

Junior dos Santos vs Stipe Miocic

Alistair Overeem vs Stefan Struve

Gabriel Gonzaga vs Matt Mitrione

Ízlelgessük csak – ugye, nem is rossz? További örömhír, hogy bár dos Santos kifejezetten kérte, hogy hosszú kihagyása után, visszatérésként még ne öt menetre zavarják vissza a ketrecbe, a UFC végül meggyőzte, így – ha csak előbb be nem fejezik – huszonöt percen át gyűrhetik egymást Miocic-kal. A gálán természetesen nem csak tankok lépnek a ketrecbe, egyelőre a Jamie Varner – Drew Dober és a Joe Ellenberger – Bryan Barberena könnyűsúlyú, valamint a Derek Brunson – Ed Herman középsúlyú találkozót erősítették meg. Idén már december 13-án megjön a Jézuska!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr966714925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása