TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Arlovskival meccselne Mitrione

2014.09.21. 10:49 td_interim

475561577.0_standard_730.0.jpg

Matt Mitrione szeretne előre lépni, és végre a nehézsúly krémjéhez tartozó ellenfelekkel összecsapni. Terveiről a UFC Tonight-ban beszélt, ahol elárulta: kiszemeltje Andrei Arlovski, és tiszteletből döntött a kihívás helyett a körbeudvarolás mellett. Az ex-NFL játékost legutóbb a UFC Fight Night 50-en láttuk a ketrecben, ahol gyors TKO-val verte Derrick Lewis-t. Mitrione eredetileg az ugyanazon este harcoló Alistair Overeem-et hívta volna ki, amennyiben ő is nyer. Mivel a Reem-et megint kiütötték, Mitrione figyelme az egy héttel későbbi gála főmeccsének résztvevői felé fordult, így lett új kiszemeltje a Fight Night 51-en fölényes győzelmet arató Arlovski.

A fehérorosz exvilágbajnok kétéves mélyrepüléséből magára találva, egy több szervezeten át vezető, javarészt sikeres kirándulást követően júniusban tért vissza a UFC-be, ahol a Brendan Schaub elleni szörnyű meccsen még csak egy véleményes győzelmet sikerült összekaparnia, Bigfoot Silva ellen viszont abszolút domináns teljesítményt nyújtott, és KO-jával jelezte, hogy újra számolni kell vele a top 10 felsőbb rétegeiben is.

Mitrione szemérmes pillarezgetésére Arlovski még nem reagált, de meccsre a közeljövőben valószínűleg úgysincs esély. Pitbullt ugyanis akár fél évre is eltilthatják a ketrectől az orvosok, mert bármennyire kevés pofont szedett is be Silva ellen, a háromperces zsákolás alatt valószínűleg sikerült teljesen szétcsapnia a kezét Bigfoot betonfején. A legutóbbi információ az, hogy az orvosi stáb várja a csuklóröntgent további elemzésre.

Update: már le is fixálták Mitrione következő meccsét - nem kap egyelőre igazán nagy nevet, Gabriel Gonzaga ellen megy majd a decemberi UFC on FOX 13-on.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr426713065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása