TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Decemberben jöhet a Dos Santos – Miocic meccs

2014.09.22. 08:30 td_interim

junior-dos-santos-vs-stipe-miocic-620x400.jpg

Úgy tűnik, hogy a többször elhalasztott Junior dos Santos – Stipe Miocic meccset végre sikerül tető alá hozni a december 13-i UFC on FOX 13 gálán. Az MMAfighting.com jelentette, hogy egy Miocic-közeli forrás szerint „több mint valószínű,” hogy a tárgyalások eredményesen zárulnak. A dátumban állítólag Cigano is benne lenne, de a hosszú kihagyására való tekintettel inkább egy hárommenetes összecsapást szeretne az ötmenetes main event helyett.

Dos Santos azóta nem küzdött, hogy a tavalyi UFC 166-on Cain Velasquez elleni trilógiája befejező meccsén brutális TKO-vereséget szenvedett a világbajnoktól. Eredetileg a május 24-i UFC 173-on mérkőzött volna Miocic-kal. A találkozót végül áttették az egy héttel későbbi TUF Brazil 3 döntők főmeccsévé, itt viszont már nem tudott kiállni, mert idő közben megsérült a keze. Miocic ellen végül Fabio Maldonado ugrott be, és dőlt is ki teljesen simán, KO-val.

Ha sikerül összehozni decemberre a meccset, akkor a UFC on FOX 13 main cardja bivalyerős lesz, még akkor is, ha furcsa módon a nehézsúly – vicces ezt így leírni, de attól még igaz – toronymagasan második legjobb harcosának, és az egyre nagyobb tempóban fejlődő, mindig megbízhatóan erős teljesítményt szállító ellenfelének találkozója lesz a bemelegítés egy botladozó reklámfelület és egy szívbeteg srác ötmenetes főmeccséhez.

Update: ... és már meg is egyeztek a felek, ráadásul sikerült Ciganót is jobb belátásra téríteni: a dos Santos - Miocic lesz a decemberi UFC on FOX 13 ötmenetes főmeccse!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr716712861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása