TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

GLORY 10 Los Angeles eredmények: Schilling bajnok

2013.10.02. 20:07 td_adamrepa

Joe-Schilling.jpg

Joe Schilling nyerte a GLORY középsúlyú tornát, valamint az ezzel járó övet és a 150,000 dollárt. A végső küzdelem közte és Artem Levin között dőlt el. Bár mindketten elég fáradtak voltak, mire találkoztak (előtte Levin Jason Wilnis ellen harcolt, míg Schilling Kengo Shimizu-val küzdött meg), de szerencsére egyiküknek sem kellett sérülten csatába indulnia.

Levin keményen indított, hozta a szokásosan kemény clinch-et és térdeseket, amíg a második menetben Schilling kezdte megtalálni a távolságot és sikerült meggátolnia benne Levint, hogy túl közel kerüljön. Bár viszonylag korán sikerült már egy pár keményebb ütéssel betalálnia, a menet közepére jött a java. Ekkor Schilling betalált egy Superman ütéssel és egy térdessel, amivel majdnem aludni küldte Levint. Levin valahogy túlélte, felállt és ezzel túlélte a menetet.

A harmadikban Levin kezdett magához térni, de Schilling magabiztos maradt és bár bekapott pár igen keményet, talpon maradt. Mikor a menet végén visszaindultak a szorító sarkai felé, érezni lehetett a levegőben, hogy itt nagy valószínűséggel lesz egy extra menet. Mikor bemondták, hogy többségi döntetlen döntés született, elég mérgesnek tűntek mindketten, de nem volt mit tenni, bele kellett vágni a negyedik menetbe.

Itt már szépen le voltak fáradva és össze voltak püfölve mindketten, de Schilling tudta tartani a távolságot és az akció nagy részét irányította (igaz, Levin védelme itt nagyjából légmentesen zárt). Aztán Schillingnek sikerült közel kerülnie és egy jobbossal ismét leküldte Levint, amit ún. flash knockdown-nak hívnak a GLORY új szabályai szerint. Levin tiltakozott, de hiába. Schilling továbbra is magabiztos maradt, stabilan védekezett a menet végéig.

Amikor Schillinget kihozták győztesnek, az aréna örömujjongásban tört ki, Schilling gyermekei pedig bementek hozzá a ringbe. Nagyon szép teljesítmény ez a bronchitisből éppen csak kigyógyuló harcostól, aki a győzelem előtt úgy le volt még égve, hogy a menedzserétől kért kölcsön üzemanyagra és gyógyszerekre.

Az alábbiakban egy kapcsolódó, backstage access videót és az eseményről készült highlightokat nézhetitek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr865547449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása