TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Közeleg a GLORY 10

2013.08.17. 18:28 td_adamrepa

glory10.jpeg

Ahogy arra korábban már felhívtuk a figyelmet a GLORY 10 L.A. promójával, valamint az akkor aktuális fight card adataival, egyre közeleg az a bizonyos dátum.. Szeptember 28-án, ha minden igaz a kickbox nagyot fog szólni az Államokban. Több ismertebb harcos hivatott vinni az estet, de ekkor mutatkozik be majd úgy igazán először pár, eddig az államokban még kevésbé ismert bunyós is, valamint a GLORY új, enyhén átszabott szabályrendszere.

Új szabályok

Először is, az első változás az állva történő rászámolást érinti. Ezt ugyanis eltörölték. Eddig, ha egy harcost leütöttek vagy bajban volt, a bíró közbeavatkozhatott és rászámolhatott nyolcat. Ezek után ilyen nincs - a harcosoknak vagy le kell mennie, vagy térdre kell ereszkedniük, ami a szabvány 10-íg számolást eredményezi. Ekkor a harcosnak tíz másodperce van, hogy összeszedje magát és folytassa. Amennyiben ez nem megy, úgy természetesen a küzdelemnek vége.

Mostanáig a bírák egy számítógépes rendszert teszteltek, de most visszatérnek a papírra, amit aztán a harcok után a vezető bíró összegyűjt. A pontokat aztán összevetik, ellenőrzik és meghozzák a döntést. Az eredményt kézzel viszik majd be a számítógépbe, hogy a GLORY rangsor pontjai kiszámolásra kerüljenek.

GLORY 10

Mint azt már korábban is írtuk, ez a promóció amerikai (egészen pontosan kaliforniai) bemutatkozása, amin nagyon sok múlik. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a sport jövője. Amennyiben a GLORY Amerikában el tudja érni a mainstream áttörtést, nagy jövő állhat a kickbox és a harcosok előtt - komolyabb szerződések, nagyobb szponzorok, több pénz, az utánpótlás jelentős növekedése, a sport fejlődése, stb.

Jelenleg a GLORY 10 fight cardja úgy néz ki, hogy Kharitonov mérkőzik Le Bannerrel, Van Roosmalen megy Beqiri ellen, Artem Levin mérkőzik Jason Wilnis-vel, Joe Schilling Steven Wakeling-vel találkozik majd és lesz pár superfight is, ahol többek között látható lesz majd a manapság Floridában, a Blackzilians-val edzegtő Murthel Groenhart, a csupán 21 éves Sanny Dahlbeck, Hinata, de a 31 éves, jogi diplomával rendelkező, öt nyelven beszélő örmény Karapet Karapetyan is, aki a GLORY jelenlegi, hivatalos ranglistáján az előkelő ötödik helyet foglalja el súlycsoportjában.

A jövő

Ahogy arról már szintén írtunk, idő közben a GLORY 11-et, sőt, a 12-őt is bejelentették. Amit tudni lehet eddig a GLORY 11-ről: az esemény egy nehézsúlyú bajnokot hivatott megkoronázni. Spong és Corbett mellett láthatjuk majd Sakit a mindig veszélyes Rico Verhoeven ellen (24 évesen mérlege 40-7-1), Daniel Ghiţă Braddock Silva (36-9-1) ellen, a GLORY által idő közben leszerződtetett Hesdy Gerges (42-12-1) pedig Errol Zimmerman-val akasztja majd össze a bajszát. Az esemény helyszíne Chicago, időpontja Október 12, Szombat.

A GLORY 12 részleteiben még elég homályos - annyit tudni csak, hogy elvileg New Yorkba tervezik, november 9-re és egy könnyűsúlyú torna lesz. A fight cardról szinte semmi sincs még, de a madarak azt csiripelik, hogy Giorgio Petrosyan ott lesz, valamint a GLORY 10-en diadalmaskodó két könnyűsúlyú harcos is. Buakaw-ra azonban még ne számítsatok..

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr705464016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása