TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ne fuss Bisping, ne fuss!

2016.07.17. 14:06 td_Emree

jacare-souza-getty-images.jpg

Azt mondtam,ne!

Mit tegyen az ember, ha az UFC középsúlyújaként. megnyert 9-t a legutóbbi 10 meccséből? Mit tegyen, ha a szervezetnél 6-1-es rekordot verekedett össze, miközben olyan neveket győzött le, mint Vitor Belfort, Yushin Okami vagy Gegard Mousasi? Mit tegyen, ha ennek ellenére sem kap címmérkőzést?

Nekem elsőre Stipe Miocic ugrik be, ahogy habzó szájjal, üvöltve kéri a lehetőséget Dana Whitetól. Meg is lett az eredménye, hiszen ő a nehézsúlyú bajnok. Jacare Souza, azonban máshogy gondolta és egy sokkal egyedibb megoldással állt elő és a lenti képet posztolta hivatalos facebook oldalán. Aki esetleg nem látta a Forrest Gump című klasszikust sürgősen pótolja ezen hiányosságát, mert csak így fogja teljes egészében megérteni a kép zsenialitását.

13654404_10154958035358998_7940818393166353380_n.jpg

Tegyétek a szívetekre a kezeteket és legyetek őszinték, ezek után másnak adnátok azt az áhított címmeccset? Hát mi kell még Jacarének letennie az asztalra? A másik oldalról, ugyanakkor elmondhatjuk, hogy a Bisping vs. Hendo II. biztosan hatalmas nézettséget fog generálni. Igazi népmesei viadal lesz. Ez, azonban miért is vigasztalná Jacarét, aki tényleg mindent megtett már azért, hogy ő léphessen egy ketrecbe a bajnokkal?

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr878893386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása