TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hivatalos: jön a Bisping-Henderson 2

2016.07.11. 11:26 td_interim

usa-today-9325385_0.jpg 

A lehetséges helyszín: Manchester.

tdmg_banner.png

Az ötletelés és a szóbeli megegyezés után megvan a hivatalos megállapodás is: jön a Michael Bisping vs. Dan Henderson 2. A következő középsúlyú címmeccset Dana White UFC-igazgató jelentette be a FOX Sports 1-en a UFC 200 levezető műsorában.

Megcsináljuk a Dan Henderson vs. Michael Bispinget. Ezt a meccset akarja a bajnok. Ezt a meccset akarják a rajongók. Arra gondoltunk, hogy Manchesterben, Angliában csináljuk meg. De ezt még nem írtuk alá.

Dan Hendersonnak normális esetben semmi keresnivalója nem lenne egy középsúlyú címmérkőzésen: utolsó kilenc meccsének mérlege 3-6. Viszont legutóbb nagyon nagy KO-val küldte haza Hector Lombardot. 100 pay-per-view-val ezelőtt meg egyenesen a UFC történetének egyik legnagyobb kiütésével mattolta a friss bajnok Bispinget.

Ez a vereség azóta is csípi a brit szemét, és a mai napig minden lehetőséget megragad, hogy Henderson akkori tesztoszteronpótló terápiáját okolja érte. Ő ezért akarja mindenképpen a mérkőzést – a rajongók meg többnyire azért, mert bíznak abban, hogy Hendo TRT nélkül is újra, és most egyszer és mindenkorra el tudja hallgattatni a Countot.

Hendersonnak jelenleg nincs élő szerződése a UFC-vel, a UFC 199-es, Lombard-győzelem volt az utolsó meccse. Mivel 45 évesen bunyósnak már tényleg nagyon idős, és legfőképpen nagyon elhasznált is, nem elképzelhetetlen, hogy a promóció egy különleges, egymeccses szerződéssel kínálja meg.

Mivel a Bisping-Hendo 2-nél címmérkőzésről beszélünk, számozott, pay-per-view gálára fog kerülni, és ha összejön a manchesteri helyszín, akkor egyértelműen főmeccsi státuszba. A UFC eddig a következő számozott gálákat jelentette be az év hátralevő részére: UFC 201: Lawler vs. Woodley, UFC 202: Diaz vs. McGregor 2, UFC 203: Miocic vs. Overeem, és a New York-i, még teljesen üres programfüzetű UFC 205. A Bisping-Hendo 2-t így valószínűleg a UFC 204-on rendeznék meg, valamikor októberben.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr568880216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása