TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Rumble-Teixeira és Cowboy-Horror a UFC 202-n

2016.06.28. 10:54 td_interim

anthony-johnson-glover-teiceira-ufc-202.jpg

Kezd elszemtelenedni az augusztus 20-i gála.

tdmg_banner.png

 

Két izgalmas párosítást jelentettek be mára virradóra a UFC 202-re, örülni indokolt.

Nem vész el, át sem alakul, csak csúszik: mégis megtartják az Anthony Johnson-Glover Teixeira félnehézsúlyú terminátorviadalt. A két nagyütő az eredeti tervek szerint a UFC on FOX 20-on csapott volna össze, július 23-án, az új randevú időpontja augusztus 20, azaz kevesebb mint egy hónappal tolták csak el meccset.

A jövő havi meccset Rumble mondta le, sérülésre hivatkozva, de egyes források szerint valójában családi ügy állt a visszalépés hátterében. A minimális csúszás arra enged következtetni, hogy ez lehet az igazság. Teixeira Johnson kiesésével is vállalni akarta a chicagói fellépést, mondván túl sok pénzt ölt bele a felkészülésbe ahhoz, hogy az egészet így lehúzza a vécén. Végül kivették a gáláról. Hát most valamivel még többet kell költenie edzőpartnerekre, de ez alighanem sokkal kevésbé zavarja, mintha tényleg minden peták kárba ment volna.

A UFC 202 másik, frissen bejelentett párosítása a Donald „Cowboy” Cerrone vs. Rick „The Horror” Story. A korábbi könnyűsúlyú kihívó Cowboynak ez lesz zsinórban a harmadik jelenése 170 fonton. Mióta feljebb lépett egy súlycsoportot, túlzás nélkül szenzációs teljesítményt nyújt: februárban az első menetben lefojtotta vadnyugati kollégáját, Alex „Cowboy” Oliveirát, két hete pedig darabokra verte, és a harmadik menetben TKO-zta a korábbi középsúlyú kihívó Patrick Cotét. Story hárommeccses győzelmi szériában van, 2014-ben lefojtotta Leonardo Mafrát, kipontozta Gunnar Nelsont, aztán idén májusban pontozással verte Tarec Saffiedinet is.

És ami miatt most mindenki hazatelefonál, hogy bébi, elő a piros bugyival: a UFC 202 főmeccse a Nate Diaz-Conor McGregor 2 lesz.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr668851450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása