TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A UFC a McGregor vs. Diaz 2-vel ünnepli meg a magyar államalapítás ezertizenhatodik évfordulóját

2016.06.06. 10:51 td_interim

image25.jpeg

Milyen figyelmesek!

tdmg_banner.png

 

A UFC 199 során tették hivatalossá: jön a Conor McGregor vs. Nate Diaz 2 a UFC 202-re, augusztus 20-ra. A gála helyszíne a Las Vegas-i T-Mobile Arena lesz, nyilván övék a főmeccs, melyet ezúttal is váltósúlyban rendeznek.

A páros a UFC 196-on csapott össze először, meccsük Diaz hátsó fojtásos győzelmével zárult. Eredetileg a UFC 200 főmeccsének célozták a visszavágójukat, de ez kútba esett, mert McGregor nem volt hajlandó eleget tenni a promóciós kötelezettségek egy részének. A UFC felajánlotta Diaznak, hogy kerítenek neki egy másik ellenfelet a gálára, de az amerikai kijelentette: vagy Conorral bunyózik a jubileumi gálán, vagy senkivel.

Múlt héten még úgy tűnt, egyre távolodik az esélye annak, hogy ezt a visszavágót valaha is összehozzák. Dana White pénteken azt nyilatkozta, nem valószínű, hogy sikerül lekötni a bunyót, és elkezdtek más meccsek után nézni McGregornak. Ugyanakkor azt is kiemelte ismét, hogy az ír mennyire megszállottan akarja megbosszulni a vereségét. A visszavágó bejelentése csupán egy nappal később jött, szóval a fenti állásfoglalás vagy csak a figyelem elterelésére szolgált, vagy a UFC-elnök ezzel akart nyomást gyakorolni Nate Diazra, akivel néhány hete még zátonyra futottak a tárgyalások, mint utóbb kiderült, a meccspénz miatt. Ha az utóbbi a helyzet, akkor vagy a blöff volt sikeres, vagy Diaz követelései értek célba, minden esetre a stocktoni szombaton olyan a videót posztolt az Instagramjára, melyen felpofozza White-ot, és azt a szöveget írta hozzá, hogy megkötötték az üzletet:

Getting deals done today #immagetmymoney #stocktonslapped #ufc @representltd #100

natediaz209 (@natediaz209) által közzétett videó,

 

Szóval idén augusztus 20-án érdemes módjával inni, meg értelmesen pogózni az ingyenes Bunyós Pityu koncerten, mert elég jó műsor lesz majd az interneteken. Ha ezt Szent István megérhette volna!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr148783474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása