TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Rumble kidőlt, oda a terminátorpárbaj

2016.06.20. 11:28 td_interim

020114-7-ufc-anthony-johnson-ob-pi.jpg

Anthony Johnson megsérült, Glover Teixeira játszótárs nélkül maradt. 

tdmg_banner.png

 

Pedig olyan szépnek tűnt minden. Anthony Johnson és Glover Teixeira, a UFC félnehézsúlyának két legnagyobb ütője egymásnak adott volna randevút a UFC on FOX 20-on, ez a találkozó viszont csúszik, mert az amerikai sérülést szenvedett, és lemondani kényszerült a fellépést. A sérülés természetéről nincsenek információk, de a UFC most beugróst keres Teixeira ellen.

Johnson zsinórban harmadik győzelmére vadászott volna, miután a Daniel Cormier elleni, sikertelen bajnoki címmeccset követően kiütötte Jimi Manuwát, majd Ryan Badert. Teixeira a negyedik győzelmét célozta egyhuzamban: Ovince Saint Preux, Patrick Cummins és Rashad Evans kivégzése után Rumble-lel akart jegyet váltani a saját, második címmérkőzésére.

Egyes források szerint Johnson nem megsérült, hanem családi gondok miatt lépett vissza, és nem is maradna sokáig a partvonalon:

A UFC on FOX 20-at július 23-án rendezik, Chicagóban, a United Centerben.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr218824444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása