TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bermudez vs. Rony "Jason" érkezik az UFC Fight Night 92-re

2016.06.25. 12:53 td_Emree

027706_sal_coming_1200x628_0_0.jpg

A világ legnagyobb MMA promóciója tovább erősíti Fight Night gáláinak felhozatalát. Ezeknek az eseményeknek sokáig, olyan érzetük volt, mint a szegény ember UFC-ének, mígnem a szervezet vezetése is észrevette, hogy sokszor az itt megrendezésre került bunyók – kisebb nevekkel – nagyobb tűzijátékot hoznak, mint a nagy nevekkel teletömött gálák. Ennek köszönhetően a Fight Night gálák is egyre érdekesebb párosításokkal telnek meg.

tdmg_banner.png

Az UFC Fight Night 92-re már bejelentették az Alex Caceres Yair Rodriguez összecsapást és most egy további bunyóról hullt le a lepel. Az estén ketrecbe lép az első TUF Brazil győztese Rony „Jason” is. Ellenfele pedig nem más lesz, mint Dennis Bermudez, aki legutóbb Tatsuya Kajawirit pontozta ki, ezzel véget vetve 2 meccses vereségi szériájának. Korábban pedig olyan nevek ellen aratott diadalt, mint Max Holloway, Clay Guida vagy Steven Siler.

usa-today-9129833_0.jpg

Ellenfelének, a brazil Rony „Jasonnak” szintén van bizonyítani valója, hiszen legutóbbi meccsének eredményét eltörölték, pozitív cuccteszt miatt. Ezt megelőzően pedig két vereséget gyűjtött be, egy győzelem mellett.

pqj5cspnciggobuz22lf.jpeg

Elmondhatjuk, tehát, hogy motivációból nem lesz hiány. És, ami igazán érdekessé teszi a párosítást az a bunyósok ketrecben mutatott előélete. Bermudez eddig 5 vereségéből 4-et submission formájában gyűjtött be, míg aktuális ellenfele 14 győzelmének több mint felét – 8 – fojtás vagy valamilyen feszítés által érte el.

Kellhet ennél több, hogy jó legyen egy gála? Augusztus hatodikán Salt Lake Cityben kiderül.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr418838742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása