TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ez nagy lesz: szupernindzsa meccsen dolgozik a UFC

2016.06.10. 13:41 td_interim

bt46htrth.jpg

Yair Rodriguez és Alex Caceres eddig külön-külön varázsoltak a ketrecben, nemsokára egymás ellen is megtehetik. 

 

tdmg_banner.png

 

Vannak meccsek, melyekről kilométerekre virít a felirat, hogy VIDEOJÁTÉK – annyira látványos stílusúak az összepárosított sportolók. Úgy tűnik, augusztusban megint kapunk egy ilyet: sajtóértesülések szerint a UFC a Yair Rodriguez vs. Alex Caceres pehelysúlyú meccsen dolgozik az augusztusi UFC Fight Night 92-re. Adja az ég, hogy így legyen.

Egyik bunyósnak sem volt még ilyen magas az ázsiója, mint most: mindketten óriási, sírnivalóan szép győzelmekről érkeznek. Rodriguez a UFC 197-en kiütötte Andre Filit, de úgy, hogy az a fejrúgás ott van az év legnagyobb KO-i között. Pantera 2014-ben megnyerte a The Ultimate Fighter: Latin Americát, de csak tavaly kezdett el bekúszni a köztudatba. A UFC 188-on ugyan csak megosztott pontozással győzte le Charles Rosát, de immár a pay-per-view programban bunyózva mindenkinek bemutathatta a Jon Jonesból, Anthony Pettisből, és egy hektoliter adrenalinból gyúrt bunyóját. Örök rajongója akkor lettem, amikor a meccs utáni oktagon-interjúban lehányta magát. Fili kicsapása előtt még volt egy egyhangú pontozásos győzelme is Dan Hooker felett.

Alex Caceres múlt heti teljesítményéről azt írtam: „Igazából szerintem valahol mind olyan könnyedén, látványosan és szórakoztatóan szeretnénk verekedni, mint Caceres ezen a mérkőzésen.” Ezt azóta is tartom, ha valaki még mindig nem nézte meg a Cole Miller elleni, tíz napos értesítéssel vállalt beugrós varázslatát, az sürgősen pótolja. Kreatív, látványos állóbunyóért Rodriguezhez hasonlóan Bruce Leeroynak sem kell a szomszédba mennie, és egyre csak fejlődik. Úgy tűnik, az is eléggé fekszik neki, hogy visszatért a valódi súlyába: karrierje 135 fontos fejezetét három vereséggel zárta, tíz fonttal feljebb, januárban már egyhangúan kipontozta Masio Fullent, és akkor ugye most volt ez a last minute állatsága.

A UFC Fight Night 92-ről többet egyelőre nem tudni, de nem elképzelhetetlen, hogy a Thomas Almeida vs. Cody Garbrandt párosítással fémjelzett UFC Fight Night 88 mintájára most is arra mennek rá, hogy két feltörekvő tehetséggel próbálják eladni a rendezvényt, és a főmeccsnek teszik meg a Rodriguez-Cacerest.

A UFC Fight Night 92-t Utahban rendezik, augusztus 6-án, a Vivint Smart Home Arenában.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr968797536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása