TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Okádásrekordot állított fel a UFC 188

2015.06.15. 17:04 td_interim

 

yair-b-a.jpg

Hatan hánytak hörögve.

 

Mexikóváros 2200 méter magasan fekszik – ennyivel a tengerszint felett az egyszerű levegővétel is kihívás, hát még a komolyabb fizikai próbatételek. Márpedig a UFC 188 harcosai nem piknikezni, hanem MMA-zni léptek a ketrecbe vasárnap hajnalban – ki is purcantak rendesen.

Fabricio Werdum, a UFC újonnan vitathatatlan nehézsúlyú bajnokká koronázott harcosa jósa remek edzőtáborának köszönhetően bírta a strapát, a többiek viszont felállították a szervezet történetének legrépásabb rekordját. Dana White értékelt:

(Werdum) Hihetetlen volt. Nagyszerű haditervvel érkezett a bunyóba. Mexikóvárosnál is magasabbra ment edzeni. Az emberek azt gondolják, hogy Denverben nehéz harcolni. Itt nehéz harcolni. Azt hiszem, megdöntöttük a hányásrekordot – valami hat srác okádott meccs után. Ez a magasság megöl.

A legnagyobb gratuláció persze Yair Rodrigueznek jár. Ő meg sem várta, hogy az öltözőbe érjen – a rivaldafényt maximálisan kihasználva a győztes meccsét követő Joe Rogan-interjú kellős közepét hányta tele.

Mi sem mutatja jobban, mennyire ambiciózus a fiatal mexikói harcos: a veterán UFC-kommentátor Mike Goldberg szerint ez volt a szervezet történetének első interjú közbeni hányása. Szép!

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr377546552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása