TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Fedor minden eddiginél közelebb került a UFC-szerződéshez

2016.06.14. 16:41 td_interim

fedorarlovski952af2-750_1.jpg

Sokszor hallottuk már ezt, halljuk hát még egyszer! 

tdmg_banner.png

 

Fedor Emelianenko sohasem állt még ilyen közel ahhoz, hogy leszerződjön a UFC-be. Legalábbis erről beszélt a legendás bunyós a hétfői MMA Hourban – vagy valami hasonlóról, mert valljuk be, annyi ideje húzza már az agyunkat, és annyiszor kellett már koppannunk, hogy most már tényleg csakis az a verzió az érvényes, hogy hisszük, ha látjuk. 

Fedor 2:55:13-tól

Emelianenko pénteken Fabio Maldonadóval csap össze az Eurasia Fight Nights 50-en, Szentpéterváron. És utána jöhet a UFC oktagonja?

Igen. Egy szóban igen. Ez egy létező lehetőség.

- így Fedor. Az EFN 50 után ugyanis szabad ügynök lesz, és oda megy, ahova akar. Nagyon valószínű, hogy visszatér még a Japánba, a Rizin FF égisze alatt, illetve korábban arról beszélt, hogy szeretne egy oroszországi rizines fellépést is. És a UFC is ismét megtette a maga ajánlatát.

Mindig is szerettem volna a UFC-ben küzdeni, és küzdenék is a UFC-ben, de ebben a pillanatban a szerződést vizsgáljuk, és a szerződésnek mindkét fél számára kielégítőnek kell lennie – nekik és az én szervezetemnek is. Amíg nincs köztünk súrlódás, amíg 100 százalékig egymás szemébe tudunk nézni, addig is alapjában véve minden bizonytalan.

Fedor és a UFC korábban többször is kerülgette egymást, és a legközelebb akkor álltak a megegyezéshez, amikor terítéken volt egy Brock Lesnar elleni szupermérkőzés a Dallas Cowboys stadionjában. Ezt Emelianenko mondta le, amikor meghalt az apja, és azóta komolyabb esély nem mutatkozott a megállapodásra. Lesnar a UFC 200-on most visszatér a szervezethez, és azt mondja, nincs kizárva, hogy ez nem egyszeri szereplés lesz. Újabb Brock-ajánlattal azonban még nem keresték meg Fedort, de ha ismét beérkezne egy ilyen, akkor az orosz nem zárkózna el tőle.

Annyit akarok mondani, hogy eddig még nem kaptunk ilyen ajánlatot. De ha valaki megtenné az ajánlatot, egyértelműen megvizsgálnánk közelebbről.

Emelianenko 2012-ben nyugdíjazta magát, aztán múlt Szilveszterkor, a Rizin FF indító gáláján visszatért a ringbe, ahol az első menetben kiütötte Jaideep Singhet. És úgy érezte magát, mint újkorában.

Valóban elfogott az az érzés. Úgy érzem, visszatértem. Minden harcost az utolsó meccse alapján ítélnek meg. Nagyon várom, hogy megmutathassam, visszatértem a szokásos formámhoz.

Emelianenko és csapata a pénteki Maldonado-meccs után leül, és közelebbről is megnézi az ajánlatokat, élén a UFC-ével – ami egyelőre jobban fest, mint korábban bármikor.

Most sokkal közelebb állok hozzá, mint amikor épp csak visszatértem az MMA-ba. Igen, kaptunk ajánlatot. De van néhány finomabb részlet, amit még meg akarunk beszélni.

Ugyan az aláírt szerződés továbbra is csak a fantázia birodalmában létezik, az tény, hogy a UFC és Emelianenko elkezdett nyilvánosan is közeledni egymáshoz. Fedor Maldonado elleni meccsét élőben fogja adni a UFC Fight Pass, és ennek promózásaként a szervezet elkezdett régi Fedor-mérkőzéseket kipakolni a YouTube-ra. Andrei Arlovski elleni Affliction-ös, valamint Mark Coleman elleni második, és Mirko „Cro Cop” Filipovic elleni egyetlen Pride-os mérkőzése is megnézhető. Ez valóban okot ad némi optimizmusra még a legóvatosabbak számára is, de pezsgőt még ne bontsunk. Meglátjuk, mi lesz.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr18809816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása