TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Sefót akarták neki, most King Mo akarja, oroszországi bunyó jöhet: Fedor-helyzetjelentés

2016.01.06. 16:13 td_interim

fedorarlovski952af2-750.jpg

Képbe hozunk a kattintás után.

army_banner_blog.gif 

Fedor Emelianenko a szilveszteri Rizin FF-en a papírformának megfelelően tudta le visszatérését, és könnyedén összezúzta MMA-zöldfülű, felhozónak sem jó ellenfelét. Rögtön a következő bunyójáról kezdett spekulálni mindenki. Eltelt néhány nap, és elő is került pár részlet, ami alapján tovább gördülhet a találgatás – és arra is fény derült, kit próbált meg leszerződtetni a Rizin, mint értelmes Fedor-partnert az egyik utolsó, kétségbeesett nekifutásakor. Dobpergéééés-cin: Ray Sefót. Az ex-kick-box sztár saját MMA-szervezete, a WSOF oldalán írt a történetről.

Felajánlották nekem a lehetőséget, hogy megküzdjek vele, azt hiszem, öt héttel a szilveszteri meccs előtt. Megtisztelő volt, de azt mondtam a fiúknak, „Figyeljetek, imádnám azt a mérkőzést. Ő a sport egyik legendája. Győzzek vagy veszítsek, óriási lenne vele egy ringbe lépni.” Ugyanakkor, azt mondtam: „Öt hét nem elég, hogy felkészüljek olyasvalakire, mint Fedor. Nem akarok csak úgy fejest ugorni ebbe. Ez tiszteletlenség lenne vele szemben – és magammal szemben is.”

A tisztelet játssza a főszerepet egy egészen valószínű, és valóban jól csengő potenciális párosításnál is. A Bellator félnehézsúlyúja és a Rizin FF 1 nehézsúlyú tornagyőztese, Muhammed „King Mo” Lawal a saitamai diadal utáni sajtótájékoztatón még szemérmesen arról beszélt, hogy nagyon szeretne megmérkőzni Fedorral, de nem hívja ki, mert nem akar tiszteletlen lenni. Most meggondolta magát, bár nem hiszem, hogy az alábbi tweetekben bármi sértő lenne:

Mo a Bellatorban akar megküzdeni Emelianenkóval, egy dallasi gálán. Ennél azért valószínűleg keletebbre kell utaznia ahhoz, hogy belekóstolhasson az Utolsó Császárba.

A Rizin FF ugyanis nem akar megmaradni Japán határain belül, és – mintegy köszönetképpen Fedorért – Oroszországban is szeretnének tartani egy gálát, még idén. Erről a szervezet vezetője, Nobuyuki Sakakibara beszélt:

Ha lehetséges, szeretnénk egy Rizin-tornát szervezni Oroszországban, amint lehet. És talán ez 2016-ban meg is történhet. Tegnap Japán oktatási, kulturális, sport, tudományos és technológiai minisztere, Mr. Hiroshi Haze emlékezetes ajándékokat adott Fedor Emelianekónak a Japán kormány nevében. Az orosz-japán kapcsolatok erősödnek a nagy sportágakban, és szeretnénk ezt mi is elősegíteni.

Az „amint lehet” a Rizin harmadik gáláját jelenti, mert a második már biztos, hogy Nagoyában lesz, április 17-én. A rendezvénnyel kapcsolatban még semmi sem hivatalos, de Fedor kijelentette, itt is szeretne ringbe lépni. És ki mondana neki nemet?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr48245788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása