TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nate Diaz a mosdónál bunyózott az UFC 199 alatt

2016.06.11. 14:12 td_axl

diaz_guida.jpg

Are we surprised motherf*ckers?

Stockton utcáin Nate és Nick Diaz már valszeg lehozott pár kisebb-nagyobb balhét, tekintve, hogy szülővárosuk a top10 legveszélyesebb helyek között listázott az USA-ban. Szóval ha jön a szituáció, akkor nem nagyon ugrik meg az adrenalin szint a srácoknál, függetlenül az ellenfél méreteitől és számától. Hogy ez mennyire igaz, az az UFC 199 backstage elbeszélésekből is tükröződik.

Szóval múlt hétvégén OMFG pillanatok közepette nézhettük végig, ahogy Michael Bisping felült az UFC középsúlyú trónjára. A cardban még bunyózott Clay Guida is. Clay megélt már szebb napokat is a ketrceben, az elmúlt 5 évben 3:6 a rekordja a szervezetnél, a Team Alpha Male sem nagyon tud dobni kvalitásain a csupa szív meccsei ellenére. Szóval Guida az UFC 199 során is kikapott, egy térdesbe nézett bele a harmadikban és kifeküdt. A sarkában ott volt Clay bátyja, Jason Guida is, aki mellesleg nehézsúlyú MMA-s arc, hasonló temperamentummal, csak kb. dupla testtömeggel. Jason nem volt boldog attól, hogy öccsét kifeküdve látta a ketrecben, össze is tört egy közelben álló asztalt, csak az íze kedvéért. A két csalódott és "idegállapotban" lévő Guida és csapata az öltöző fele vette az irányt, a folyosóra ráfordulván pedig hát persze, hogy Nate Diaz jött ki a budiból.  Ez tipikusan a rossz időben, rossz helyen szitu. Clay ugyanis 2009-ben megosztott pontozással verte Diazt, most pedig - hogy némileg ellensúlyozza tépázott önbecsülését- , odaszólt Nate-nek: szétb*sználak megint. Ohh, woww, mondhatnánk, ez a piros gomb megnyomása a Stockton slap-machine tetején. No de Nate lazán csak nevetett és annyit válaszolt: Mi van f*szkalap, poénkodunk?

Én kérek elnézést...

Ennyi elég is volt a pöccenéshez, a nehézsúlyú Jason Guida, szóval Clay tesója ráment Nate-re és a falhoz akarta préselni. Nate clinche-be fogta és vagy 30-40 másodpercig ment a darálás. Közben kb. 50 ember próbálta szétszedni őket, ami csak nagy nehezen sikerült. Guida edzője visszaadta Nate-nek a pólóját, ami természetesen lekerült közben, Diaz meg felvette és visszasétált a lelátóra a székéhez. Mintha mi sem történt volna. Pár perccel később meg bejelentették a McGregor vs Diaz 2 meccset, a kamerába meg a pár perce még 50 ember gyűrűjében egy nehézsúlyúval bunyózó Nate Diaz mosolygott teljes nyugalommal. 209 rulez!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr238799596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása