TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: WTF: Cristiano Ronaldo kíséri majd a ketrecbe Khabib Nurmagomedovot?

2016.06.09. 15:56 td_interim

v45rh5.jpg

Ha épp nem kell fociznia, simán összejöhet! 

tdmg_banner.png

 

Meglepő fordulatot vett a minap a UFC top könnyűsúlyú Khabib Nurmagomedov sajtótájékoztatója Dagesztánban. Nurmagomedov arról mesélt, hogy egyszer csak ráírt Instagramon Cristiano Ronaldo, és a következő meccséről érdeklődött.

A fenti felvételen a hatodik perc körül kezdenek el beszélni Ronaldóról. Hogy pontosan mit, arról pusztán a videó alapján lövésem se lenne, mert a gépileg angolra fordított orosz felirat szerint Khabib arról beszél, hogy birtokában van olyan információknak, miszerint a Lukoil olajtársaságnak Grúziában felrobbant egy gyára – mondja mindezt a Google Fordító szerint úgy, hogy közben CR mellett tisztán kivehetően elhangzik Rafael dos Anjos neve is. A Bloody Elbow alapján viszont valójában erről volt szó:

Azt írta nekem: „kérd meg Danát, hogy adja neked Rafael dos Anjost a UFC 201-en.” Mondtam neki, hogy őszig nem küzdök, talán a novemberi UFC 205-ig. Erre azt írta: „Megpróbálom nem kihagyni a meccsed.” Én azt feleltem: „Ott tudnál lenni a csapatomban?” Azt mondta, hogy ha nem foglalja le egy meccs, akkor eljön a bunyómra.

A muszlim Nurmagomedov jelenleg a Ramadán havi böjtöt tartja, és ismételten kijelentette, hogy ebben az időszakban nem hajlandó verekedni.

Ronaldóról alighanem mindenki tudja, hogy a volt kick-boxoló Badr Hari jó barátja – és a pletykalapok szerint fiúja is – de az talán nem csak engem lepett meg, hogy ennyire rá van pörögve a bunyóra, és azon belül is az MMA-ra. Született ebből egy reddit-thread is, ahol egy felhasználó összegyűjtötte, kiket követ Instán CR, a lista pedig nem rövid:

Khabib Nurmagomedov

Joe Rogan

Rose Namajunas

John Kavanagh

Conor McGregor

egy kamu McGregor-profil

Sage Northcutt

Jose Aldo

Demetrious Johnson

Urijah Faber

Daniel Cormier

Donald Cerrone

Chad Mendes

Frankie Edgar

Chris Weidman

Dana White

Holly Holm

Luke Rockhold

Cain Velasquez

Jon Jones

Georges St-Pierre

Paige VanZant

Miesha Tate

UFC

Ronda Rousey

és a McGregor-közeli Ido Portal mozgásguru. 

Sőt, ugyanebben a threadben előkerült egy régi, 2011-es videó is, ahol CR az akkori nehézsúlyú UFC-bajnok Cain Velasquezzel találkozik, és dumálgat kedélyesen:

Több alkalommal is írtunk már arról, hogy top focisták odavannak a küzdősportokért, és haverkodnak a legjobb bunyósokkal. Mások mellett Zlatan Ibrahimovic, Wesley Sneijder és Gareth Bale is imádja a verekedést, de a sport talán legnagyobb (tudjuk, ott van Messi is) sztárjának színvallásával végig is vittük a játékot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr58795070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása