TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Wanderlei Silva megint fejeken akar taposni

2016.05.29. 14:58 td_interim

openingpicinjurydutymma_tumblr_original_crop_north.jpg

Hiányzik neki a régi hagyomány.

tdmg_banner.png

 

Hogy mennyit kell kihagynia biciklis balesete miatt Wanderlei Silvának, azt még mindig nem verték nagy dobra, de az biztos, hogy ha már ott lesz a Rizin FF őszre tervezett nyílt súlycsoportú nyolcastornáján, akkor otthon fogja érezni magát a ringben – főleg a régi, Pride-szabályrendszer miatt. A Rizinben legális focirúgásokon és fejtaposásokon egy korábbi sajtókonferencián örvendezett a 39 éves veterán.

Készüljetek fel, Wanderlei Silva van itt. Szét fogom taposni azok arcát, aki megpróbálnak megverekedni velem, mindenkit ki fogok ütni ezen a tornán. Nyílt súlycsoportban készen állok bárkivel szembe nézni, minden súlyból.

Silva az új munkaadóinak is benyalt, elmondta, hogy biztos abban, nemsokára letaszítják a UFC-t az MMA-promóciók trónjáról.

Nemsokára mi leszünk a világ legnagyobb promóciója. Nálunk vannak a legjobb harcosok, miénk a legjobb promóter, és hamarosan mi leszünk a világ legnagyobb szervezete.

Wanderlei MMA szabályrendszerben 2013-as, Brian Stann felett aratott kiütéses győzelme óta nem küzdött. Legutóbb, amikor nyílt súlycsoportban verekedett, így járt:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr108756180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása