TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A Rockhold-Bisping visszavágó a UFC 199 új főmeccse

2016.05.19. 11:01 td_interim

3baf8560-1d1b-11e6-81f0-cde5e42896ad_rockhold-bisping.jpg

Végre címmérkőzést kap a brit.

tdmg_banner.png

Miután Chris Weidman komoly nyaksérüléssel kidőlt Luke Rockhold elleni középsúlyú címmeccséről, a UFC lázasan elkezdett beugróst keresni, és hamar meg is találta az emberét – Dana White UFC-elnök az ESPN SportsCenterében helyi idő szerint szerda este bejelentette, hogy Michael Bisping alig több mint két hetes értesítéssel elvállalja a mérkőzést.

White azt is kimondta, amit mindenki gondol: hogy egy Ronaldo Souza elleni visszavágó lett volna a legértelmesebb pótlás Rockholdnak, csakhogy Jacare meniscusa megsérült múlt hétvégi, Vitor Belfort felett aratott győzelme során, így ő ezt a fellépést most nem vállalta el. De a brazil persze már jelezte is, hogy a győztessel mindenképpen készen lesz kiállni, amint rendbe jön.

Rockhold és Bisping első, 2014-es találkozóján az amerikai második menetes kopogtatással legyőzte a britet.

Bisping kilenc, csúcsközelben eltöltött év után most kap először címmeccset a UFC-nél. A Gróf hárommeccses győzelmi szériát él, utoljára Anderson Silvát győzte le pontozással, januárban. A UFC 199-et június 4-én rendezik, Los Angelesben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr548730002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Greenscape 2016.05.19. 13:05:04

Ezt a Bisping fiut nagyon toljak hatulrol, hogy a brit piacbol nagyobb szeletet tudjanak megszerezni. Szorgalmas gyerek, de semmi tobb. Nincs meg benne az a plusz amitol igazi bajnok lesz valaki. Most sem sok jot josolok neki, de Rockhold kepes nagyon lenezni az ellenfeleit foleg, hogy az elozo meccsukon siman nyert. Ez lehet Bisping egyetlen eselye a gyozelemre. De remelem nem igy lesz es Rockhold siman nyer 2-3 menetben.

Greenscape 2016.06.06. 13:30:41

@Greenscape: Most jon az "Ugye megmondtam" komment. Ja, ez volt az.
süti beállítások módosítása