TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Weidman lesérült, oda a Rockhold elleni visszavágó

2016.05.18. 10:28 td_hriczuakos

2f54a25000000578-0-image-a-13_1449984872926.jpg

Az UFC pedig elkezdte törni a fejét azon, hogy ki legyen a befutó, mivel jelentkezőkből szép számmal akad.

tdmg_banner.png

Hivatalossá vált a hír, miszerint a korábbi középsúlyú bajnok, Chris Weidman kénytelen kihagyni soron következő mérkőzését sérülés miatt. Arról egyelőre nem tudni, hogy milyen sérülés áll a dolog hátterében, az viszont biztos, hogy a középsúlyú mezőnyből jó néhányan elkezdtek üzenni Joe Silva-nak, hogy készen állnak a címmeccsre, ha végül nem találnak időben kihívót Luke számára. A legnagyobb befutónak Jacaré Souza számít, aki a múlt hétvégén legyalulta Belfort-ot, de Souza állítólag a meccs utáni interjúban jelezte, hogy a térde megsérülhetett, mert nem volt minden rendben a lábával. Persze Bisping sem hagyta annyiban a dolgot, szerinte az edzőtáborokban derül ki, hogy ki az igazi férfi, és ki a kisfiú. Majd jelezte, hogy nem gond számára a 2 hetes felkészülési idő, ha az UFC is azt akarja, akkor ő bizony készen áll.

És itt még mindig nincs vége, ugyanis Uriah Hall, és Derek Brunson is lopna egy szeletet a tortából, bár arra azért kevés esély mutatkozik, hogy a fentebb említett két harcos közül kerüljön ki a kihívó, már csak azért is, mert egyikőjük sem győzött még le TOP 3-as ellenfelet. De Gegard Mousasi is beállt a sorba, aki twitteren keresztül üzent a kopasznak, hogy készen áll arra, hogy ő legyen a szervezet új középsúlyú bajnoka. Közben Rockhold sporttársiasan üzent Chris-nek, hogy minél gyorsabb felépülést kívánjon. Ez az év is alakul a sérülések terén, és hol vagyunk még az év végétől.

H.Ákos

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr188727412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása