TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A hotelbe követte, megtámadta volt edzője Matt Brownt (videó)

2016.05.16. 12:17 td_interim

031215-ufc-matt-brown-pi-mp_vresize_1200_675_high_4.jpg

Az ellenrajongói pofonok és a Maia-vereség után még ez is.

 tdmg_banner.png

Nem ez volt Matt Brown élete legjobb hétvégéje. Az amerikai váltósúlyút, miután helyi idő szerint szombat este harmadik menetes, hátsó fojtásos vereséget szenvedett Demian Maiától a UFC 198-on, Curitibában, másnap reggel a hotel folyosóján állítólag hátulról megtámadta és megütötte volt brazil jiu-jitsu edzője, Rodrigo Botti. Botti ezután futva menekült, de Brown egyik barátja az utcán utolérte, leteperte és többször is megütötte. A volt edzőt aztán lefogták, míg megérkezett a rendőrség. 

Állítólagos támadást írok, mert amíg a bíróság ki nem mondja, hogy megtörtént, addig semmi sem biztos, de Botti elfogásáról videó is készült, melyen a brazil bevallja, hogy hátulról megütötte Brownt, majd hozzáteszi, hogy „csak ugyanazt tettem vele, amit ő velem.”

Bottit először „valami rajongónak” nézték, erről twittelt az esetről először beszámoló Brian Stann kommentátor. Stann ezt később ezt kijavította Bottira, és Brown felesége is megerősítette, aki Bottit „abszolút pszichopatának” nevezte.

A UFC közleményben reagált a történtekre, azt írják, Brownnak szerencsére nem esett baja.

Botti a curitibai rendőrségen azt mondta, be fogja perelni Brown barátját, aki leteperte és megütötte. Brown nem indított pert Botti ellen.

Brown és Botti között tavaly februárban robbant ki az ellenségeskedés, amikor a volt edző, és állítólagos volt legjobb barát azt állította, a bunyós úgy megverte, hogy 16 öltésnyi belső varratot szakított fel a szeménél. Az ügyben eljárás indult, de a vádakat elegendő bizonyíték híján ejtették.

Bottit azért is nézhették rajongónak, mert Brownt a Maia-meccsre kivonultában háromszor is fejbe verték a helyi szurkolók, válaszul arra, hogy az amerikai az egy nappal korábbi mérlegelésen dörgő „meg-dög-lesz”-kórusra a közönségnek háttal állt fel a mérlegre, majd mindkét középső ujját felmutatta a tömegnek. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr278721520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása