TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bántalmazással vádolja volt edzője Matt Brown-t

2015.02.13. 17:53 td_interim

061_mike_swick_vs_matt_brown_gallery_post_0.jpg

A UFC harcos a vádak szerint saját klubjában verte meg az edzőt.

 

Hosszas Facebook-posztot közölt nemrégiben Rodrigo Botti, aki néhány nappal ezelőttig Matt Brown brazil jiu-jitsu edzője, és állítása szerint legjobb barátja is volt. A posztban Botti egy tettlegességig fajuló incidenst ír le egy meg nem nevezett UFC harcossal – aki azonban az elejtett információk alapján kétségkívül Brown. Ezt igazolja az is, hogy Brown reagált a vádakra.

A poszt szerint Botti és Brown február 3-án különbözött össze közös klubjukban, az Ohio Combat Club-ban. Az esetnél jelen volt Brown muay thai edzője is. Botti és a harcos vitába keveredtek, ami csakhamar üvöltözésbe torkollott. Brown egyszer csak felborította az asztalt, és többször a mögötte ülő edző arcába ütött. Botti megpróbált felkelni, a falnak zuhant, és karjával az arcát, és főképp sérült bal szemét védte. Brown, közeli barát lévén pontosan tudta, milyen érzékeny Botti bal szeme, tisztában volt azzal, hogy három héttel azelőtt műtötték. Brown muay thai edzője egy darabig semmit sem tett, csak nézte a jelenetet, aztán egy „oké, elég lesz”- közbeszólással leállította Brown-t.

td_banner2.jpg 

Akkor azt mondta Botti a harcosnak: gyáva fasz vagy, mert tudod, hogy nem üthetek vissza. Ha megtehetném, addig harcolnánk itt, amíg valamelyikünk meg nem hal. Nem azért nem ütlek meg, mert beszari vagyok, hanem mert akár örökre meg is vakulhatok.” Erre Brown ellökte a muay thai edzőt az útból, és újra Bottinak esett, az pedig továbbra is csak az arcát védte. Az ütlegelés 16 öltésnyi belső varratot szakított fel Botti szeménél, ami emiatt később újabb műtétre szorult.

Később Brown és thai boksz edzője megkereste a rendőrséget, és azt vallották, hogy Botti volt az, aki először támadott: ellökte Brown-t, aki önvédelemből ütött, és csak egyet. Botti szerint ez valami szuperütés lehetett, mert amellett, hogy súlyosan megsérült a szeme, az az egy ütés több zúzódást is hagyott az arcán, köztük egy nagyobb duzzanatot. Botti vádjaira Brown saját Facebook oldalán reagált, ismét azt a verziót adva elő, hogy a bjj edző lökte el, és ő csak egy ütéssel védekezett. Sem Botti, sem Brown posztja nem érhető már el az eredeti helyén, de egy rajongó lementette őket, és kirakta az MMAunderground fórumába. A szövegek itt olvashatók.

Az ügyben megindult a nyomozás, Brown-nak valószínűleg bíróság elé kell állnia. Matt Brown március 14-én, a dallasi UFC 185-ön harcolna Johny Hendricks-szel.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr17172543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása