TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Brutális: közeli felvételen a hétvége nyílt ujjtörése (videó)

2016.05.10. 17:14 td_interim

 

Horror, horror, horror. A UFC Fight Night 87 legnagyobb hőse a könnyűsúlyú Josh Emmett volt, aki Jon Tuck elleni meccsén nyílt ujjtörést szenvedett. Emmett beugrósként, négy napos értesítéssel vállalta el a mérkőzést, mely során nyílt ujjtörést szenvedett. Ez volt a UFC-s bemutatkozása, és nyílt ujjtörést szenvedett. Iszonyatos fájdalmai lehettek, de nem állt le, és megosztott pontozással elvitte a győzelmet, miután nyílt ujjtörést szenvedett. Már a közvetítés során is feltűnt, hogy Emmett nyílt ujjtörést szenvedett. De semmi sem készít fel arra, amikor közeli, backstage-felvételen látod, hogy Emmett nyílt ujjtörést szenvedett. Borzalmas az egész, de nem tudok félrenézni, és nem tudom elfelejteni, hogy ez az ember nyílt ujjtörést szenvedett. Remélem, én sohasem fogok nyílt ujjtörést szenvedni. Ami azt illeti, remélem, soha, senki nem fog többé nyílt ujjtörést szenvedni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr968702434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.05.10. 17:45:18

Igen, ebben több az MMA a többi küzdősportnál. Itt nincs megállás hogy megsérültél. Akkor feladhatod, ennyit tehetsz. Vagy küzdesz tovább sérülten és ez az amihez iszonyatos lelkierő kell.

Robbyka 2016.05.10. 17:55:31

Egy dologra nem figyelt a kedves cikk író!Csak 9x írta be a "nyílt ujjtörés" kifejezést!Én azért csak beírtam volna még egyszer,csak azért,hogy kerek legyen!Vagy talán a mielőtt még egyszer leírta volna,lehet hogy "nyílt ujjtörést" szenvedett?:)
Csak viccelek ám!Leszarom...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.05.10. 19:16:00

@Robbyka: Nem vetted le hogy direkt írta be ennyiszer? Hangsúlyozni akarta milyen mély benyomást tett rá, hogy valaki nyílt töréssel az ujján képes tovább harcolni és nem adja fel? A nyílt újjtörés nem játék, nagyon fájhatott neki a nyílt újjtörés és a nyílt újjtöréssel nem törödve, azzal a kínnal együtt is amit a nyílt újjtörés okozott, küzdött a nyílt újjtöréses kezével.

aachi2 2016.05.10. 22:12:18

nyílt ujjtörést szenvedett.nyílt ujjtörést szenvedett.nyílt ujjtörést szenvedett.nyílt ujjtörést szenvedett.nyílt ujjtörést szenvedett.nyílt ujjtörést szenvedett.nyílt ujjtörést szenvedett.nyílt ujjtörést szenvedett.nyílt ujjtörést szenvedett.nyílt ujjtörést szenvedett.nyílt ujjtörést szenvedett.nyílt ujjtörést szenvedett.nyílt ujjtörést szenvedett.nyílt ujjtörést szenvedett.nyílt ujjtörést szenvedett.nyílt ujjtörést szenvedett.nyílt ujjtörést szenvedett.nyílt ujjtörést szenvedett.nyílt ujjtörést szenvedett.nyílt ujjtörést szenvedett.

2016.05.11. 00:01:15

Te tényleg ezt valaminek gondolod?
süti beállítások módosítása