TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Srácok, úgy néz ki, visszavonult McGregor

2016.04.20. 09:23 td_interim

500_conor_crotch-2_0_0.jpg 

Ez nem kamu, már ki is vették a UFC 200 programjából.

tdmg_banner.png

Jó viccnek indult, döbbenet és fejvakarás lett a vége: Conor McGregor visszavonult az MMA-tól.

Magyar idő szerint kedden késő este furcsa tweetet lőtt ki a kevert harcművészetek legnagyobb sztárja.

Úgy döntöttem, fiatalon vonulok vissza.

Kösz a zsét.

Később koccanunk.

Gyönyörű szép trollmunka, a viccet csak tetézte a UFC 200-ra szerződtetett ellenfele, Nate Diaz, aki kijelentette: ezennel elvégezte a munkáját, és ő is visszavonul.

Persze mindig van egy olyan, aki lekési a pillanatot, és buzgólkodva tolja be a saját, immár lapos poénját – na őrá szoktak szemforgatással és lemondó sóhajjal reagálni.

Ezzel együtt remekül alakult az este, egészen addig, amíg olyan helyről érkezett riasztás, ahol ilyesmivel nem szoktak viccelni.

Ariel Helwani, az MMAFighting.com riportere több, a bunyóshoz közel álló forrást is felkeresett, és mind megerősítették, hogy a visszavonulás komoly. És akkor előkerült McGregor edzője is.

Hogy pontosan mi történt, azt egyelőre nem tudni. Ami biztos, hogy hétvégén indult volna a UFC 200 első promóciós köre, és mind McGregornak, mind ellenfelének, Diaznak el kellett volna repülnie Las Vegasba, és részt kellett volna venniük egy sajtótájékoztatón, reklámforgatáson vagy valamilyen egyéb marketing tevékenységen. De Conor, a promózás császára erre ezúttal nem volt hajlandó. Dana White UFC-elnök az ESPN SportsCenterében jelentette be, hogy kivették az írt a július 9-i gála éléről.

Természetesen még mindig jó a kapcsolatunk Conorral, tisztelem őt, mint harcost, és szeretem, mint embert. De nem dönthetsz úgy, hogy nem jössz el ezekre a dolgokra. Meg kell csinálnod őket.

White azt is hozzátette, hogy csak McGregor tudhatja biztosra, hogy tényleg visszavonult, majd azzal folytatta, hogy az ír az izlandi edzőtábora miatt nem akart Vegasba repülni.

Azért is borzasztóan furcsa ez az egész, mert az elmúlt hetekben McGregor folyamatosan edzős képeket posztolt a közösségi médiában, és a fotók leírásában azt bizonygatta, mennyire motivált és éhes a sikerre. Izlandra egy friss bejegyzés tanúsága szerint épp tegnap reggel ment vissza, hogy a Mjölnir MMA-klubban egészítse ki dublini edzőtáborát.

Volt egy rossz napja? Belelépett egy gejzírbe, vagy csak simán felfordult a gyomra attól, hogy azon a szigeten mindenki olyan elviselhetetlenül, kurvára boldog? Amennyire semmi bővebbet nem tudunk, még akár ez is meglehet. Viccen kívül viszont az is állhat a döntés mögött, hogy McGregor ott volt a ketrec mellett, amikor két hete a csapattársa úgy megverte Joao Carvalhót, hogy a portugál később belehalt a sérüléseibe.

A UFC történetében korábban is előfordult már, hogy valaki nem ment el a közelgő mérkőzése promóciós körére. Ironikus módon pont Nate Diaz bátyja, Nick volt az, aki kihagyta a UFC 137 sajtótájékoztatóját 2011-ben, mire a dühös White ki is vette a stocktonit a Georges St-Pierre elleni főmeccsből. Aztán GSP még ironikusabban lesérült, és Diaz visszakerült a fő párosításba, és a beugrós B.J. Pennnel bunyózott.

A dolgok jelen állása szerint Nate Diaz is megmarad a UFC 200 főmeccsén, és beugrós ellenfelet keresnek neki. A gálára a már bejelentett párosítások mellett még egy továbbin dolgozik a szervezet, mondta White.

Ha McGregor tényleg állná a szavát, és valóban visszavonulna, az az év MMA-sztorija lenne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr88646648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chuck-d 2016.04.20. 21:13:23

hány álmatlan éjszakát fog ezzel okozni a kardoskútiaknak...
süti beállítások módosítása