TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Belehalt sérüléseibe a TKO-vereséget szenvedett MMA-s

2016.04.12. 15:59 td_interim

12994495_603335549818730_8225910239502553422_n.jpg

Joao Carvalho a végzetes meccset Dublinban, Conor McGregor csapattársa ellen vívta.

tdmg_banner.png 

Tragédiába torkollt a szombati Total Extreme Fighting 1 gála Dublinban: a rendezvényen ketrecbe lépett portugál váltósúlyú Joao Carvalho olyan súlyosan megsérült a meccsén, hogy kórházba kellett szállítani, ahol tegnap este életét vesztette. A szomorú hírt a harcos csapata, a Nóbrega Team közölte Facebookon.

Carvalho a leginkább Conor McGregor miatt elhíresült Straight Blast Gym növendékével, Charlie Warddal küzdött. A portugál TKO-vereséget szenvedett a harmadik menetben. A bunyós a meccs után 20 perccel rosszul lett, azonnal kórházba szállították, ahol agyműtétet hajtottak végre rajta. Állapota nem javult, végül tegnap késő este meghalt.

A mérkőzés vége alább látható. Győzelme ünneplésekor Ward odarohan a csapatához pacsizni, az elsőt maga McGregor kapja.

McGregort egyébként a gála után, de még Carvalho rosszulléte előtt mikrofonvégre kapták, ő épp azt mondta, hogy érzése szerint a bíró néhány ütéssel korábban leállíthatta volna a meccset.

Joao Carvalho 28 éves volt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr908595360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása