TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Fedor vs. Fabio Maldonado meccs jön júniusban

2016.04.18. 12:15 td_interim

fedortsylviaafl1_7663-7501.jpg

Az orosz legenda otthon verekszik, a Fight Nights promóciónál.

tdmg_banner.png 

Ha már a UFC-s meccs nem akar összejönni, akkor jó lesz valami egy újabb UFC-veterán ellen. Fedor Emelianenko június 17-én, Szentpéterváron, az orosz Fight Nights szervezetnél vívja következő mérkőzését, ellenfele a félnehézsúlyú Fabio Maldonado lesz.

Emelianenko Szilveszterkor tért vissza három és fél év kihagyás után a Rizin FF bemutatkozó duplagálájának második napján, ahol első menetes TKO-val győzte le az MMA-zöldfülű Jaideep Singh-et. Rögtön a győzelem után szó volt arról, hogy a Rizin most vasárnap tartott rendezvényén is meccsel az orosz legenda, nem sokkal később viszont bejelentették, hogy ebből egy nyári dátum lesz. A japán szervezet a következő lépésként valószínűleg a tegnap grappling meccset lehozó Wanderlei Silva elleni összecsapást szervez Fedornak, de addig is itt van a Homer Simpson-arcú brazil.

A keményfejű, rajongóbarát stílusú Maldonado tavaly novemberben MMA-zott utoljára, akkor egyhangú pontozással kikapott Corey Andersontól – előtte tavasszal ugyanígy szenvedett vereséget Quinton „Rampage” Jacksontól. Ennyi elég is volt arra, hogy a UFC kitegye a szűrét – azóta begyűjtött két kiütéses győzelmet a bokszringben, illetve Fedor előtt aláírt egy másik MMA-meccsre is, május 6-ra, Brazliában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr408639280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása