TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Húsvétra nem, csak nyárra kapjuk meg újra Fedort

2016.01.14. 16:17 td_interim

fedorvshendersonfanhouse.jpg

A Rizin FF bejelentette, hogy Emelianenko nem bunyózik a nagoyai gálán.

army_banner_blog.gif 

Úgy tűnik, egy kicsit többet kell várnunk, míg újra verekedni láthatjuk Fedor Emelianenkót. Az orosz legendát jelenleg foglalkoztató Rizin FF alelnöke, Jerry Millen azt mondta, egyelőre nem egyeztek meg Fedor következő meccséről, így az eredetileg tervezett áprilisi időpont valószínűleg nyárra tolódik.

Nem beszélünk nyilvánosan a szerződési tárgyalásokról, de Fedor továbbra is a Rizinben fog küzdeni. Nem áprilisban, de van néhány klassz ötletünk, amiben Fedor részt vehetne. Még eldől, mi történik, de a rajongók nem lesznek csalódottak.

A Rizin FF második gáláját április 17-én rendezik, Nagoyában – Fedor rögtön szilveszteri győzelmét követően nyilatkozta azt, hogy jó eséllyel azon is küzd.

A következő meccsem áprilisra tervezzük. Véleményem szerint itt lesz, Japánban, együttműködésben a Rizinnel. Annyit tudok, hogy a cég tornát tervez augusztusra, és megbeszéléseket tartanak a Bellatorral és más szervezetekkel. Van esély egy másik közös szervezésű projektre is. Számomra kényelmes lenne áprilisban ringbe lépni – négy hónap egy kis pihenéssel, aztán felállítanám az új csapatom, hogy felkészüljek a következő ütközetre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr148272164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása