TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Georges St-Pierre dinoszauruszokra vadászik (videó)

2016.04.11. 17:03 td_interim

 lead9-660x400.png

Puszta kézzel! :-O

tdmg_banner.png 

Minden idők legjobb váltósúlyú MMA-sa csak nem akar visszatérni a ketrecbe. Újabban ugyan olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy a UFC 200-on igenis meglett volna a nagy esemény, és a gála főmeccsén ő lett volna Conor McGregor ellenfele, de hát ezt az állítólagos tervet Nate Diaz szépen ki is siklatta, mielőtt még tényleg életbe léphetett volna. Ugye az lett volna a forgatókönyv, hogy Conor kiüti Nate-et, aztán kihívja a közönségből figyelő kanadait, de ez egy feladásos vereség után eléggé surprising lett volna, motherfuckers.

Akkor most mit fog csinálni GSP? Dinoszauruszokra fog vadászni.

Április 14-én érkezik a kanadai History channelre a „The Boneyard with Georges St-Pierre” című műsor, melyben St-Pierre egy csapat paleontológus társaságában a dinók nyomába ered, és Dél-Dakotában, Alabamában és Patagóniában fogja a földet túrni, és a csontokat kutatni. Itt egy tirannoszaurusz-mellsőláb kurtaságú trailer, melyben a tudósok földet etetnek GSP-vel, remélem szopatásiból: 

Hogy a fenébe jutott ez bárkinek is eszébe? Hát úgy, hogy GSP bevallottan óriási dinóbuzi, a halott állatok iránti gerjedelméről az alábbi showműsorban mesél (angol felirat van, csak be kell kapcsolni):

A Boneyardot egyébként a bunyós Twitterének tanúsága szerint tavaly ősszel forgatták.

Ez sajnos nem egy hosszú sorozat lesz, hanem egy kétszer fél órás, speciális műsor. Pedig már így látatlanban megmondom, hogy TUTI KIRÁLY.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr758588600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása