TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Halleluja: a UFC 200-on visszatér Cat Zingano, megvan Khabib Nurmagomedov új ellenfele

2016.04.08. 18:35 td_interim

4gr.jpg

Macskati Julianna Penát húzta, a Sas UFC-újoncot kap.

tdmg_banner.png

Tegnap után mára virradóra is kibukott két király párosítás a UFC száján, ezúttal régi hiányzók visszatérésének örülhetünk (hacsak le nem sérülnek, lol).

cfeeyl6vaaaz6ad.jpg

Cat Zingano vs. Julianna Pena, UFC 200

Harmatsúlyú terminátornők egymás ellen: mind Zingano, mind Pena arról nevezetes, hogy a biztonsági játékot még csak hírből sem ismerik, és ez közkedveltségük kulcsa is. Catnek 9 profi győzelméből csak egy végződött a pontozólapokon, Juliannánál ez az arány 7:1.

Zingano egészen a tavalyi UFC 184-ig még veretlen is volt, aztán Ronda Rousey belepiszkított a mérlegébe: a gála főmeccsén mindössze tizennégy másodperc alatt karfeszítéssel legyőzte. Ez az a bunyó, amit sokkal érdemesebb hiperlassítva megnézni, mert akkor még látszik is, mi történik, és mert úgy egészen túlvilági a hangulata. Cat a vereség után teljesen eltűnt, még csak szóba se került, hogy újabb meccset kössenek le neki. Az utóbbi pár hónapban Thaiföldön csiszolta a könyökeit és térdeit.

Ennek biztosan jó hasznát fogja venni, mert Julianna Pena sem piskóta. A Venezuelai Boszorkány legutóbb ugyan egyhangú pontozásig vitte a dolgokat Jessica Eye felett aratott győzelmekor, de nem sokkal a UFC 192 után már egyből kiütött két férfit is – kár, hogy ők nem profi bunyósok voltak. Pena tavaly decemberben egy szórakozóhely előtt rúgta tökön a bár alkalmazottait, de komolyabb retorzió nem érte, szóval irány a ketrec.

Ezzel a meccsel a sokáig nőmentes UFC 200 eléggé egyensúlyba került, a gála másik nagy harmatsúlyú női mérkőzésén Miesha Tate védheti meg bajnoki címét Amanda Nunes ellen.

Khabib Nurmagomedov vs. Darrell Horcher, UFC on FOX 19

A könnyűsúlyú nagyágyúk versenyfutását egy no-name szerencsevadász nyerte. A 13-1-es Darrell Horchert senki sem ismeri. Bár három meccsig megfordult a Bellatorban, értelmes ellenfél még nem jutott neki, és az MMA második ligáján kívüli küzdelmeit mind kicsi, regionális porondokon vívta. Szóval ő lesz Khabib Nurmagomedov ellenfele. Ez a meccs a UFC-debütje, és olyan gyilkosok elől happolta el a lehetőséget, mint a bajnok Rafael dos Anjos, a legenda B.J. Penn és a tehenész Donald Cerrone. Április 16 közelsége miatt a párharcot nem 155 fonton, hanem 160 fontos köztes súlyban rendezik.

A sebtében kasztingolásra azért volt szükség, mert Nurmagomedov eredeti ellenfele, Tony Ferguson sérülés miatt visszalépni kényszerült a bunyótól. A kései variálás miatt azonban felborult a UFC on FOX 19 főkártyája. Ferguson kidőlése után az eredeti előmeccs fölfele bukott, és ez így is marad Horcher felbukkanásával is. Tehát a gála főmeccse a Rashad Evans vs. Glover Teixeira félnehézsúlyú bunyó lesz, és nem, a Khabib meccs nem az előmeccs lesz. Rashadék elé a Dan Henderson vs. Lyoto Machida középsúlyú összecsapás kerül, és csak aztán következik ez az új páros. A főkártyát továbbra is a Rose Namajunas – Tecia Torres női szalmasúlyú páros nyitja.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr438579780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása