TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A Rousey – Zingano meccs hiperlassítva olyan, mintha keresztülvonszolnának a poklon

2015.03.18. 18:35 td_interim

ronda-rousey-gnp.jpg 

Ami rendes sebességnél csodálatos teljesítmény, az fékezve horror.

 

Mivel gyakorlatilag mindent megcsináltak már Ronda Rousey legutóbbi, 14 másodperces címvédésével – gyurmába gyúrták, kielemezték, pólókat nyomtak belőle – az utolsó logikus állomás csakis a meccs belassítása lehetett. De nem ám a megszokott módon – ha már a bunyó hipergyors volt, akkor az új verzió legyen hiperlassú. Az eredetinél pontosan 800%-kal lassabb. Ennek óriási előnye, hogy végre minden mozzanat, minden apró rezdülés tisztán kivehető, hátránya pedig az, hogy vaskampókat vág a lelkünkbe, és lerángatja a pokol fenekére. 

Az egy dolog, hogy Zingano eltorzult arcát egy villanásnyi idő helyett most egészen sokáig bámulhatjuk, és hogy most esik le igazán az is, mennyire durván kinyújtotta a könyökét Rousey feszítése, de a legrosszabb az, hogy közben a kommentátorok hangja förtelmes, többszólamú, sátánista üvöltéssé torzul, miközben a közönségzaj hisztérikus sikolyokká olvad. 

Olyan, mint ez a kínzás, csak sokkal hosszabb

Mi a tanulság? Legyen már benned annyi, hogy legalább nyomorult egy percig kihúzod Rouseyval a ketrecben, mert akkor egyrészt elviheted egy körre, másrészt megelőzheted az ilyen lelkiterror-videók születését. A kettő együtt már csak elég érv.

Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re!

td_krakow_cikk-banner.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr27281611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása