TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Dada 5000: egy meccs, egy veseelégtelenség, két szívroham a pontos mérleg

2016.04.07. 11:01 td_interim

usa-today-9125460_0.jpg

De azért még vissza akar térni.

 tdmg_banner.png

Dhafir Harris, úgy is, mint Dada 5000 volt az egyik fele minden idők talán legrosszabb MMA-mérkőzésének. Amit a Bellator 149 előmeccsén Kimbo Slice-szal műveltek, az minden küzdősportok teljes megcsúfolása volt, ráadásul Harris majdnem bele is halt: a rettenetes kondiban lévő kocsmai bunyósnak a ketrecben egyszerűen leállt a szíve. Most kiderült, hogy még ennél is rosszabb volt a helyzet, és hogy nemcsak majdnem, hanem konkrétan meg is halt, legalábbis saját bevallása szerint.

Harris tegnap, két hónapos hallgatás után megtörte a csendet, és posztolt egyet Instagramra. Később le is szedte, de az interneten soha, semmi nem vésze el, íme a screenshot:

A Slice-meccs utáni első, közvetlen megnyilvánulásában Dada egyebek mellett ezt írta:

Igen, bunyó közben leállt a vesém, és két szívrohamom is volt, másként fogalmazva meghaltam a meccsen.

A posztban Harris azt is írta, hogy „igenis meccsformában volt,” de azok, akik ismerik, „a szeme állásából tudták,” hogy valami nem volt rendben vele, amikor a küzdőtérre lépett.

Dada harmadik menetes TKO-vereséget szenvedett Slicetól, de aki látta azt a tragédiát, tudja, hogy nem az ütések csinálták ki – akkor már Kimbo is alig bírta megemelni a karjait – hanem a saját, harcra alkalmatlan szervezete. Harrist hordágyon vitték ki a ketrecből, egy houstoni kórházban ápolták több mint három hétig, majd hazaszállították Miamiba, és ott folytatták a kezelését.

Az egykori Insta-posztot azzal zárta Harris, hogy belengette a visszatérését:

Köszönöm az imáitok és a támogatásotok, teljesen fel fogok épülni, és amikor visszatérek, nagyobb, gyorsabb és erősebb leszek, mint valaha, erre számíthattok!

Ne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr318575684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása