TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Dada 5000-nek leállt a szíve a Kimbo-meccs után

2016.02.21. 10:41 td_interim

dada_sziv.jpg

A világ legrosszabb meccse még rosszabbá vált.

 varsity_blog.gif

Dada 5000-ret péntek éjjel nem elég, hogy kiütötték, utána azonnal kórházba is szállították, kritikus állapotban.

A 38 éves, polgári nevén Dhafir Harris a Kimbo Slice ellen vívott mérkőzése után hirtelen szívleállást szenvedett. A ketrecből hordágyon vitték ki, és azonnal kórházba szállították. Egyes források szerint a mentőautóban újra kellett éleszteni, és a bunyóst lélegeztetőgépre tették.

A Bellator tegnap közleményt adott ki Harris állapota kapcsán, melyben azt írják, hogy a rosszullétet a bunyós vérének extrém magas káliumszintje okozta, ami feltehetően akkor alakult ki, amikor 40 fontot fogyasztott a mérlegelésre (így sikerült hoznia a nehézsúly felső határát, a 265 fontot). A közlemény kiszáradást, kimerülést és veseelégtelenséget sorol, szívleállásról nem tesz említést.

Harris állapota most már stabil, hozzá közel álló források szerint a szívleállás mellé a meccsen eltört a szemgödre is, de ezzel együtt a harcosnak jó a kedve, tegnap már viccelődött a látogatásra érkező családjával.

Dada 5000 a Bellator 149 előmeccsén csapott össze egykori osztálytársával és barátjával, az azóta már nagy ellenséggé vált Kimbo Slice-szal. A mérkőzést a harmadik menetben veszítette el TKO-val, ami valójában inkább a végkimerülésnek volt betudható, mint Kimbo lassított felvételű csapásainak. A bunyó annyira rossz volt, hogy visszaküldte az MMA-t a sötét középkorba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr908407966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása