TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Furkó Laci kiütéssel nyert, Fábián Melinda a pontozók áldozata lett Csehországban

2016.03.26. 15:16 td_axl

fabian_melinda_1.jpg

fotó: pribram.cz

Tegnap esti Csehországban megrendezésre kerülő Gladiator Championship Fighting 34 gála kapcsán felemás élményeket élhettek át a magyar MMA rajongók.

Az est főmérkőzésén ugyanis lehetőséget kapott a szervezet női harmatsúlyú címének elnyerésére Fábián Melinda (Budapest Top Team) a hazai közönség előtt küzdőtérre lépő Lucie Pudilovával szemben. A cseh lány a GCF-ben eddig veretlen volt, a cseh gálákkal kapcsolatos korábbi tapasztalataim kapcsán pedig volt egy olyan előzetes érzésem, hogy Melindának idő előtt kell hoznia az 5 menetre kiírt bunyót, ha haza akarja hozni Magyarországra a cseh szervezet övét. Ez sajnos be is igazolódott, ugyanis a helyszíni magyar beszámolók szerint Melinda az 5 menetes véres háborúban érezhetően jobban teljesített, de a pontozólapokon Lucie vitte a küzdelmet, így az öv nem érkezik Melinda táskájában haza. Többször kiemelték már a hazai versenyzők, hogy a HFC gálákon a külföldi indulók minden esetben korrekt pontozásban részesülnek küzdelmeik során, ez valahogy nem jön vissza számunkra az európai gálákon vendégszerepelve. 

btt_gfc.jpg

fotó: Bűbájos Úr

Azonban hogy ne legyünk teljesen elkenődve a történtek kapcsán, a szintén Budapest Top Team színekben induló Furkó László is bunyózott tegnap este a GFC gálán. Laci a HFC könnyűsúlyú bajnoka, aki két héttel ezelőtti lengyel beugrós meccse után ismét vállalta a kihívást, hogy a roppant tapasztalt, jelentős magasság- és ütőtávbeli előnnyel bíró Bohumil Lungrik ellen kiálljon. Lungrik ráadásul középsúlyban hozta küzdelmeinek nagy részét, a váltósúlyra kiírt meccsen érkezett Furkó ellen, mely során Laci mindjárt az első menetben kiütötte a hazai legendát. Remélhetőleg hamarosan videókkal tudjuk frissíteni a cikket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr888527814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása