TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: A Digi Sport közvetíti a Super GP VII-et

2016.03.18. 13:14 td_interim

e977e16c-6afb-4898-a2e6-5aa95b254af4.jpg

A III. Vikker Dániel emlékverseny minden tekintetben kiváló rendezvénynek ígérkezik. Ráadásul 85 kg-os tornát és néhány mérkőzést a Digi Sport élőben fog közvetíteni.

army_banner_blog.gif 

Vikker Dániel rendkívüli sportoló volt, és mióta nincsen közöttünk, róla is szól a keceli gála. Igaz, így volt ez akkor is, amikor még Dani is a ringbe lépett, és óriási csatákat vívott. A tragikus balesetben elhunyt kiváló sportoló emlékére most összegyűlnek hazánk fiai, hogy megküzdjenek egymással. Lesznek MMA és K-1 szabályrendszerű csaták is. Utóbbi szabályrendszerben négyes tornát fognak rendezni, ahol Vidákovics Patrik (Baja/Kecel) Hollik Lászlóval (Nyíregyháza) kezd az „A” mérkőzésen míg a másik ágon Bóbis István az érdi Dulai János küzd a döntőbe jutásért. A négyes torna nyertese kvalifikálja magát a Super GP bajnoki címmérkőzésre, amire még idén sor kerül, öt menetben!

Vancsik Nándor, a gála állandó főszervezője azonban több remek MMA és K-1 (későbbiekben Super GP Rules) szabályrendszerben is promótál találkozókat. A helyi kedvencek: Imre Zsolt, Benkő László és Vincze Lilla is meccselni fog. Schneider János MMA ütközete pedig a képernyők előtt ülőket is szórakoztatni fogja, akárcsak a nehézsúlyú Szuhányi Gyula, akire a román Marius feni a fogát.

Szombaton tehát folytatódik a Super GP kiváló meccsekkel, és egy plusz adalék, hogy a profi boksz szerelmesei sem maradnak bunyó nélkül, hiszen a Feja Gym is képviselteti magát pár találkozó erejéig. A keceli Vikker Dániel Emlékverseny pontban hatkor kezdődik!

forrás: Perutek János

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr988492544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása