TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Új kihívót kapott Halmi Viktor a holnapi FFC 23-ra

2016.03.17. 17:19 td_interim

halmi-vs-vila.jpg

Ahmed Vila egy napos értesítéssel ugrik be a gálára.

army_banner_blog.gif 

Szó szerint az utolsó pillanatban kavarodott fel Halmi Viktor holnapi FFC könnyűsúlyú címvédése: dagesztáni kihívója, Ramazan Sulebanov már útban volt Bécsbe, amikor vízumproblémákba ütközött, és vissza kellett fordulnia. Nem sokon múlott, hogy szétessen a magyar első címvédése, de az FFC-nek sikerült az utolsó pillanatban leakasztani egy új ellenfelet.

Holnap este, egy napos értesítéssel, a bosnyák Ahmed Vila ugrik be Halmi ellen. A 19 éves ígéret Stockholmból érkezik az osztrák fővárosba, Svédországban az Alexander Gustafsson-fémjelezte Allstars Training Centerben edz.

Halminak ez hivatalosan már a harmadik ellenfele a holnapi gálára: eredetileg a horvát Matej Truhannak adott volna visszavágót, az ő visszalépése után szervezték le Sulebanovot, de nem hivatalosan versenyben volt Andy Souwer csapattársa, Agy Sardari is.

Az FFC 23 holnap este lesz Bécs határában, a Multiversum Schwechat rendezvényközpontban. A gála este nyolckor kezdődik kick-box kártyával. Az MMA-kártyán Halmi mellett ringbe lép Sényei László is, a szervezet váltósúlyú bajnoki övéért, a pehelysúlyú kezdőmeccs pedig a Totaldamage-TDMG arc Borics Ádámé.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr318490254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása