TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Halmi: Dobjatok egy keresztet a sikeremért!

2016.03.04. 15:15 td_interim

halmi_1_1.jpg

Március 18-án Bécsben, az FFC 23. gáláján védheti meg könnyűsúlyú bajnoki címét Halmi Viktor. Megkérdeztük Viktort, mi a helyzet.

army_banner_blog.gif 

Az FFC 23 bécsi gáláján hárman is ringbe lépnek a legjobb magyar MMA-sok közül: a Totaldamage / TDMG arc Borics Ádám tovább folytathatja az emelkedését a pehelysúlyú rangsorban, Sényei László a betöltetlen váltósúlyú bajnoki címért verekszik, Halmi Viktor pedig könnyűsúlyú övét védheti meg.

Legutóbb a októberben beszéltünk telefonon az utolsó mérkőzésed után. Hogy vagy azóta? Örömteli változások vannak az életedben, ha jól tudom?

Köszönöm, jól vagyok. Igen, jól tudod, szerencsésen landolt közöttünk Viktor fiam, mostanában szinte minden róla szól!

Matej Truhan ellen nagyon parázs és látványos küzdelemben szereztél címet két éve. Most ismét találkoztok. Mi változott szerinted az első küzdelemhez képest?

Matej Truhan elleni visszavágó lett volna az eredeti terv, de sajnos ő nem tudja hozni a súlyt, ezért a szervezet egy új ellenfelet választott Oroszországból. Ramazan Sulebanov a neve, elég komoly a srác állva és földön is. A legjobb jellemzés ami leírja talán csak egy szó: orosz. Ez mindent elmond.

Sényei Lackó tanítványod és csapattársad szintén címmérkőzést vív aznap este. Hogy készültök ennek tudatában a bécsi éjszakára?

Lackó továbbra is az első számú küzdő partnerem, tanítványomnak már rég nem nevezhetem, mivel inkább már egymást tanítjuk. Továbbá sok segítséget nyújtott a felkészülésben a sok kemény sparring Polgár Ádám és Borics Ádám társaságában. Ezúton is köszönöm a segítséget Dudás Attila barátunknak és Varga Levente barátunknak.

Mit jelentene számodra, ha egy időben Te és Lackó is címet birtokolnátok az FFC-nél?

Úgy gondolom, hogy Laci már régen bajnok kellene, hogy legyen az FFC 77 kilós súlycsoportban. Mindent sikeresen megtett, ami ennek feltétele. Hogy miért csak most mehet a címért, az már inkább "politika".

Sok szurkolót vártok Bécsbe? Mennyire fontos számodra, hogy a helyszínen magyar buzdítást halj a lelátókról?

Többen szóltak, hogy eljönnek megnézni. Személy szerint nekem soha nem volt annyira fontos, hogy sok szurkolóm legyen a helyszínen. Az már inkább, hogy dobjanak egy keresztet a sikeremért, akár otthonról, a szobából.

Végezetül mit üzensz az olvasóknak, szurkolóknak?

Köszönet mindenkinek, aki mellettem áll, és jót akar nekem! Főként Lacza Ádám barátomnak, aki saját erejéből segíti a haladásomat.

Halmi Viktort a Shield Security támogatja.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr908443864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása