TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Borics, Halmi és Sényei is bunyózik az FFC bécsi gáláján

2016.02.24. 15:42 td_interim

halmiboricssenyeiffc23.jpg

Véssétek a naptárba: március 18.!

8_corners_banner_blog.gif 

A legjobb magyar MMA-sok közül három is ringbe lép az FFC huszonharmadik, bécsi gáláján, kettő közülük ráadásul címmeccset vív.

Halmi Viktor, a szervezet könnyűsúlyú bajnoka először védheti meg trónját, ráadásul egy visszavágón. Halmi azzal a Matej Truhannal küzd meg újra, akivel az FFC 15-ön csapott össze a szervezet akkor még betöltetlen 155 fontos övéért. Viktor első találkozásukkor egy fordulatos, véres meccsen harmadik menetes TKO-val vívta ki a súlycsoport elsőségét.

Mint ismert, Halmi első címvédését eredetileg az FFC 20-ra időzítették, de ez nem valósulhatott meg, ami így utólag nem is baj. Halmi akkori ellenfele, Ivica Truscek képtelen volt lefogyasztani 70 kilóra, így öv nélkül, köztes súlycsoportban tartották a küzdelmet, ami nagyon rosszul sikerült a magyarnak. A horvát az első menetben durván kiütötte, de úgy, hogy Halmi igazából még bele sem tudott melegedni a küzdelembe, és csak kereste magát a ringben.

Sényei László Halmihoz hasonlóan szintén visszavágóra készülhet. Ellenfele ismét az az Ivan Gluhak lesz, akit az FFC 5-ön karfeszítéssel legyőzött. Az a meccs volt Sényei debütálása a szervezetnél, a tét azonban ezúttal még magasabb: aki most győz, felülhet a szervezet üres váltósúlyú trónjára. Gluhak a Sényei-vereség óta impozáns teljesítményt nyújtott, hét győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget lapátolt össze, igaz, pont az utolsó meccsén kapott ki. Sényei továbbra is veretlen, legutóbb tavaly áprilisban, az FFC 18-on járt a horvátéknál, akkor hátsó fojtással győzött az első menetben.

Az FFC 23 harmadik magyar érdekeltségű meccsén a Totaldamage / TDMG-arc Borics Ádám kúszhat még feljebb a szervezet pehelysúlyú rangsorában. Borics az osztrák színekben induló Manuel Bilic-csel küzd meg, aki a Sherdog-profilja alapján harmatsúlyból lép eggyel feljebb. Borics, Halmihoz hasonlóan legutóbb tavaly október 23-án szerepelt az FFC-ben, de ő – aznap este az egyetlen magyarként – megosztott pontozással győzelmet aratott egy nagyon feszült meccsen.

És akkor még egyszer: az FFC 23-mat március 18-án rendezik Bécs határában, a Multiversum Schwechat rendezvényközpontban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr898415728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása