TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Kimbo és Shamrock is megbukott a cuccteszten, beszarás, nem? Nem.

2016.03.12. 11:06 td_axl

Pedig már annyira el akartuk felejteni ezt a Bellator gálát.

De csak nem engedik nekünk. Mert hát hiába hozta a Bellator egyik legmasszívabb nézettségi adatait a Gracie vs Shamrock, ill. Kimbo vs Dada 5000 párosításokat magába foglaló bulijával, a média-rajongók-bunyósok háromszög azóta sem tud megbocsátani ezért a freak show-ért. Ha legalább szórakoztató lett volna, de még az sem: Dada 5000 majdnem belehalt a dehidratáltságba és a kocogásba a ketrecben, Gracie meg tökönrúgással nyert Ken ellen. Egyedül a mémgyárasok kaptak elég muníciót a savazásra, most pedig itt a következő fejezet a történetben: Kimbo Slice és Ken Shamrock is megbukott a meccsük előtti cuccteszten. Nem nevezték meg az anyagokat, amiket a srácok toltak, de tegye fel őszintén az a kezét, akit ez meglepett! Nekem már az is furcsa volt, hogy Shamrock tiszta maradt papíron a Kimbo elleni meccs után, pedig már akkor is tolókocsiban tolták oda a ketrechez bunyózni. És itt most nem a senior harcosoknak szóltam be, Shamrock-nak kilométer hosszú a cucc-múltja, Devecseren nem folyt át annyi anyag, mint ezen az old school UFC generáción. Kimbo pedig csak hab a tortán, a Dada 5000 elleni meccs eredményét már no contes-re is változtatták. Ebből nagyon remélem, nem az következik, hogy visszavágón hoznak végső döntést az nézeteltérésük kapcsán...Az ég óvjon minket ettől! Tyson reakciója tudja leginkább summázni ezt az egész sikertörténetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr898469556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chuck-d 2016.03.15. 12:48:34

fun fact: mivel nem UFC gála volt, ráadásul Texasban rendezték, ezért a versenyzőknek ezzel az egy darab vizelet tesztel kellett számolniuk, amit előre tudtak. semmi vérvétel, semmi véletlenszerű, összesen egy hugyozás. olyan könnyű kijátszani, hogy IQ tesztnek gúnyolják. így érthető, miért ezek ketten buktak meg.
süti beállítások módosítása