TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: A K-1 hőskorát idézően gyémánt bunyófelhozatallal jön holnap este a Glory 28

2016.03.11. 17:09 td_interim

glory28.jpg

Tetőtől-talpig színarany a kártya.

varsity_blog.gif 

A Glory a többi küzdősport-promócióhoz hasonlóan (mínusz a UFC a mostani, Fight Pass-promózó időszaka) úgy építi fel a gáláit, hogy a felvezető meccsek azért ne sok vizet zavarjanak, és ezen az sem változtat, hogy ők „Superfight Series”-nek hívják az ültetőcsomagot. Na, ez holnap este nem így lesz.

A párizsi Glory 28 a régi K-1 időket idézően tetőtől-talpig színarany: három címmérkőzés is lesz a rendezvényen, melyek közül kettő a felvezetők között kap helyet. De nem csak ez a három összecsapás izgalmas, nézzétek csak a fullos kártyát:

nehézsúlyú címmeccs: Rico Verhoeven (c) vs. Mladen Brestovac
könnyűsúlyú négyestorna döntő: „A” meccs győztese vs. „B” meccs győztese
váltósúly: Murthel Groenhart vs. Cédric Doumbé
könnyűsúlyú négyestorna „B” elődöntő: Marat Grigorian vs. Djimé
könnyűsúlyú négyestorna „A” elődöntő: Sittichai vs. Davit Kiria

félnehézsúlyú címmeccs: Saulo Cavalari (c) vs. Artem Vakhitov
nehézsúly: Freddy Kemayo vs. Xavier Vigney
pehelysúlyú címmeccs: Sergey Adamchuk (c) vs. Mosab Amrani
középsúly: Jason Wilnis vs. Filip Verlinden
könnyűsúly: Josh Jauncey vs. Anatoly Moiseev
pehelysúly: Maykol Yurk vs. Eddy Naït-Slimani

Ahogy látható, a Superfight Series felvezetői között is csak úgy fröcsögnek a remek bunyósok, pehelysúlyban például most nem is lehetne erősebb párosítást összehozni, mint a Sergey Adamchuk vs. Mosab Amrani címmeccs, de majdnem ilyen izgalmas a Saulo Cavalari vs. Artem Vakhitov félnehézsúlyú címmérkőzés is. És ahol nincs terítéken öv, ott is a párosok legalább egyik fele tök jó kick-boxoló.

A főkártya csúcsán megint a nehézsúlyú bajnok Rico Verhoeven délcegeskedik, aki remélhetőleg megint azt a vérszomjas formát fogja hozni, mint az elmúlt hónapokban. A váltósúlyú Murthel Groenhart igazából csak a pontozóbíróknak köszönheti, hogy most nem aranyozott övvel utazott Párizsba. Tőle valószínűleg mészárlás várható, ahogy a könnyűsúlyú kihívói négyestorna favoritjától, Sitthichai Sitsongpeenongtól is, akinek a legtöbbek szerint szintén már bajnokként kéne érkeznie a ringbe. A torna többi résztvevője valószínűleg nem sok vizet fog zavarni, mondom ezt úgy, hogy ott van a volt bajnok Davit Kiria is – rögtön Sitthichai párjaként. Tavaly már kiütötte a thai, és hát a történelem hajlamos ismételni önmagát.

Hájpolódásként nézzétek meg Verhoeven és Groenhart aktuális interjúit:

 

Szóval lehet, hogy a Glory szarban van, és az sem kizárt, hogy ez afféle utolsó nagy durranás, de az is biztos, hogy ilyen erős felhozatala évek óta nem volt a szervezetnek – de más kick-box promóciónak sem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr158465542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása