TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Beszáll a kick-boxba a Bellator

2016.02.19. 14:35 td_interim

bellator-kickboxing-750.jpg

 

Szokjunk hozzá a fenti a logóhoz, mostantól rendszeresen szembejön majd.

 varsity_blog.gif

Tegnap este, egy különleges sajtótájékoztatón jelentette be Scott Coker Bellator-igazgató, hogy promóciója ezentúl nem csak az MMA-val foglalkozik, de elindítanak egy saját kick-box-gálasorozatot is. A Bellator Kickboxing a Spike TV-től tavaly kipaterolt Glory szerepét veszi át a csatornán, mint a sportág fő képviselője.

A Bellator Kickboxing április 16-án, Torinóban debütál, az olasz Oktagon Kickboxing promócióval közös szervezésű gálán, melynek főmeccsén Melvin Manhoef csap össze Alexandru Negreával, az előmeccsen pedig a debreceni Venum Victory World Series gáláról ismerős Mustapha Haida verekszik Karim Ghajiival.

A Bellator Kickboxing küzdelmei K-1 szabályrendszerben folynak majd, és Coker összes igazolt sportolója számára nyitva lesz a lehetőség, hogy MMA mellett tiszta állóharcban is verekedjen. Ez további fejfájást okoz a Glorynak, hiszen legnevesebb amerikai kickboxerük, a Bellatorban szimultán MMA-zgató Joe Schilling végleg át fog igazolni Cokerhez. Stitch 'em Upnak még két mérkőzésre szól a szerződése a világ – most még – vezető kick-box-szervezetével, ebből az elsőt rögtön február 26-án, a Glory 27-en le is tudja Mike Lemaire ellen. A középsúly mellett a Glory váltós mezőnye is soványodhat, a szuperlátványos stílusú Raymond Daniels szintén közelít a Bellatorhoz.

A Bellator Kickboxing több kis tornát szervez világszerte Road to Bellator néven, hogy új tehetségeket fedezzen fel.

Scott Cokernél kevés tapasztaltabb kick-box-promóter van a világon: 1985-ben, még a sport hosszúnadrágos időszakában indította el a Strikeforce-ot, ami egészen 2006-ig tiszta kick-box szervezetként működött, csak aztán nyergelt át MMA-ra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr488404106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása