TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Visszatért, és két fronton is őrjönghet a Baltás

2016.03.09. 11:03 td_interim

wanderlei_silva_0_standard_500_0_0.jpg

Wanderlei Silva leszerződött a Bellatorral és a Rizin FF-fel is.

varsity_blog.gif 

A Baltás Gyilkos visszatér a sírból: Wanderlei Silva rövid, kölcsönös seggszaglászás után múlt héten leszerződött a Bellatorral, most pedig aláírt a Rizin FF-hez is. És bár eltiltása 2017 májusáig tart, már jövő hónapban küzdeni fog a japán szervezetnél egy grapplingmeccsen.

Silva többéves, többmeccses szerződést írt alá a Scott Coker-vezette Bellatorral, a szervezetnél való debütjére viszont eltiltása miatt még várni kell. Nem úgy a japán bunyóra: Wanderlei rögtön a Rizin következő, április 17-én érkező gáláján kötelek közé lép. A Nagoyában rendezendő Rizin FF 1-en a brazil egy különleges, páros grapplingmeccsen küzd majd. A csapattársát még nem jelentették be, de ellenfele Kazushi Sakuraba és Hideo Tokoro lesz. Elsőre nehezen tudom elképzelni, ebből mi fog kisülni, az alapötletet minden esetre a pankráció tag team-meccsei adták. Silva később MMA-zni is fog a promóciónál.

Wanderlei Silva majdnem két éve vonult vissza, emlékezetes doppingbalhéja után. A brazil 2014. májusában, a UFC 175-ös, Chael Sonnen ellen tervezett meccsére készülve elszökött a szúrópróbaszerű doppingteszt elől, melyet a Nevada Állami Atlétikai Bizottság életfogytig tartó eltiltással büntetett. Silva nyugdíjasként sem hagyta annyiban a dolgot, tavaly májusban sikerrel támadta a NSAC döntését, az ügy újratárgyalását azonban több alkalommal elnapolták – egészen idén januárig. Nevada az akkori meghallgatáson életfogytig tartóról három évesre mérsékelte a veterán harcos eltiltását, mely visszamenőlegesen érvényes, azaz a brazil jövő májusban akár bunyózhat is. Hogy most aláírhatott a Bellatorhoz és Rizinhez, azt az tette lehetővé, hogy a UFC januárban elengedte a szerződéséből.

Silva 2013 márciusában harcolt utoljára, a UFC on Fuel TV 8-on második menetes kiütéssel győzte le Brian Stannt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr858456502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása