TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Éjfélig lehet még nevezni a második Zen Bu Kan Kempo Hungarian Openre

2016.03.09. 14:11 td_interim

zen-bu-kan-kempo-101.jpg

Nyomás!

 8_corners_banner_blog.gif

Szombaton itt a második Zen Bu Kan Kempo Hungarian Open, a nevezés pedig ma éjfélkor zárul, úgyhogy aki szeretné megméretni magát, de még nem jelentkezett, az jobban teszi, ha csipkedi magát.

A versenyen csak küzdelmi versenyszámok lesznek: Gi és NoGi földharc, kesztyűs light contact és full contact, pusztakezes full contact és Amatőr MMA.

A Zen Bu Kan Kempo versenyszámai a professzionális MMA-ra készíti fel az amatőr sportolókat. A kezdőbbek számára ajánlott versenyszám a kesztyűs light contact, azaz B viadal (állóküzdelem 10 unciás bokszkesztyűvel, földidő max. 10 másodperc), ahol a versenyzők csak testre üthetnek és rúghatnak teljes erővel, míg fejre csak a félerejű technikák a megengedettek. A haladó versenyzők a kesztyűs full contact, azaz A viadal (állóküzdelem 10 unciás bokszkesztyűvel, földidő max. 30 másodperc) versenyszámban tudják magukat próbára tenni, ahol már minden megengedett technika full-contact erejű lehet. Egy mérkőzés időtartama: 3x2 perc.

Nevezési díj: az első versenyszámban 5500 Ft, minden további versenyszám nevezésenként 1500 Ft. A Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség tagjai kedvezményben részesülnek: első versenyszám 4500 Ft, minden további versenyszám nevezésenként 1000 Ft.

Nevezni a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség tagjai kizárólag egy letölthető program segítségével tudnak, aki nem szövetségi tag, annak egy nevezési lapot kell letöltenie, kitöltenie, és e-mailben elküldenie.

A szövetségi tagok innen tudják leszedni a jelentkezéshez szükséges programot, útmutatóval együtt, illetve ugyanitt található a versenyszabályzat is. A külsősök nevezési lapja és a versenykiírás itt található. A külsősök az alábbi e-mailcímekre küldjék a jelentkezéseiket:

daviddencinger@gmail.com

gergely.bekesi@gmail.com

attila.brandl@gmail.com

A legfontosabbak még egyszer:

Nevezési határidő: 2016. március 9. szerda 24:00
Verseny dátuma: 2016. március 12. szombat
Helyszín: 2045 Törökbálint, Óvoda utca 6.

Egyéb információ:
Főszervező: Kárászi Balázs
Tel.: +36 30 258 5175
e-mail: karokempo001@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr118456928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása