TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Márciusban érkezik a második Hungarian Kempo Open

2016.02.11. 13:07 td_interim

zen-bu-kan-kempo.jpg

A torna szervezőjével a Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség beszélgetett, az interjút, benne a versenyt illető minden tudnivalóval a kattintás után olvashatjátok.

army_banner_blog.gif
Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a Hungarian Kempo Open. A tavalyi év nagy sikert hozott, közel 150 indulóval. A verseny szervezőjével, Kárászi Balázzsal beszélgettünk.
 
Idén is nyílt verseny lesz?

Igen, sőt idén várhatóan a határon túlról is fognak versenyzők érkezni hozzánk. Idén közel 200 főre számítunk.
 
Kiket vártok? Milyen korosztályban, versenyszámban lehet jelentkezni?

A versenyen csak küzdelmi versenyszámok lesznek: Gi és NoGi földharc, kesztyűs light contact és full contact, pusztakezes full contact és Amatőr MMA. Minden küzdősport képviselőjét várjuk a versenyre: MMA klubok, Thai box és Kyokushin Karate klubok valamint Brazil Jiu-jitsu és Grappling klubok jelentkezésére számítunk, természetesen a Zen Bu Kan Kempo klubok jelentkezése mellett. A versenyen 16 éves kortól lehet rész venni. 
 
Hol és mikor kerül megrendezésre a Hungarian Kempo Open?

2016. március 12-én, a vadonatúj Törökbálinti Sportközpontban (Cím: 2045 Törökbálint, Óvoda utca 6.) várjuk a harcművészeket és a sportrajongókat.

fb_img_1456057515536.jpg

 
Milyen díjazásra számíthatnak a legjobb versenyzők? Vannak- e szponzori felajánlások?

Idén is meghirdettünk NoGi Open versenyszámot, ahol a versenyzők súlycsoport nélkül tehetik magukat próbára, értékes nyereményekért. Valamint idén a Full contact kategóriák győztesei is hasonló nyereményekre számíthatnak.
 
Van-e olyan tanulsága a tavalyi évnek, amit esetleg most másként csináltok?

Annyira elfáradtam tavaly, hogy nincsenek emlékeim - neveti el magát Kárászi Balázs.
 
Miért tartod fontosnak, hogy nyílt versenyen mérettessenek meg a versenyzők?

Szerintem egy nyílt verseny tudja igazán megmutatni mindenki számára, hogy milyen szinten áll a harcművészetben. Ezzel a lehetőséggel egyre többen élnek és arra bíztatok mindenkit, hogy jöjjön el próbálja ki magát a Zen Bu Kan Kempo küzdelmi versenyszámaiban.
 
Ilyenkor milyen szabályrendszert alkalmaznak a bírók? Ők melyik szervezet képviselői?

A verseny a Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség versenyszabályzata szerint kerül lebonyolításra. Ezek a versenyszámok, már közel 20 éve léteznek és nagyon jól beváltak. A profi versenyzést előkészítő szabályrendszerről beszélhetünk, melyek kialakításánál első számú szempont volt a versenyzők testi épségének védelme. Továbbá a Szövetség felkészült bíró biztosítják a nyugodt és biztonságos versenyzést.
 
Köszönöm a beszélgetést!
 
A sportesemény Facebook oldalát itt találjátok.
 
Infórmáció:
Kárászi Balázs
Telefon: +36 30 258 51 75
e-mail: karokempo001@gmail.com
web: kismeszaros.hu

forrás: Jurák Kata médiareferens/Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr28381894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása