TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 84: Silva vs. Bisping élő közvetítés

2016.02.27. 14:44 td_interim

spider-count-e1451007306430.jpg

Katt.

 army_banner_blog.gif

Hello London, hello emberi idejű UFC-gála! A Fight Night 84-hez végre nem kell kávé: ma kora estétől a buliba indulásodig húzódik az MMA-műsorsáv. Az Anderson Silva vs. Michael Bisping és a Gegard Mousasi vs. Thales Leites párosításokon van a hangsúly, de itt lesz velünk többek között Brad Pickett, Francisco Rivera és Rustam Khabilov is a már bejáratottabb nevek közül, az izgalmas, feltörekvő tehetségeket meg Makwan Amirkhani és Tom Breese képviseli.

A teljes gálát a UFC Fight Pass közvetíti, a felvezető kártya 18:45-kor indul, a főkártya meg 22:00-kor. Élő stremaet itt és itt lőhetsz magadnak.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr578423806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása