TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bellator 150: Kongo vs. Queiroz élő közvetítés

2016.02.26. 13:32 td_interim

b150_kongo_queiroz_web.jpg 

Katt.

varsity_blog.gif 

Éjjel itt a Bellator 150, ami akkor is sokkal jobb lesz a 149-nél, ha az utolsó pillanatban esett szét a kártyája. Miután a szervezet múlt hétvégén letudta a mindenki által várva várt, borzalmas és majdnem halállal végződő cirkuszt, most megint az igazi küzdősporté a főszerep, de sajnos címmeccs nélkül. Tegnapig még a Marcos Galvao vs. Eduardo Dantas 2 harmatsúlyú bajnoki mérkőzés lett volna a fő attrakció, de a bajnok Galvao betegség miatt az utolsó pillanatban visszalépett - így bukott fölfelé az eredetileg előmeccs státuszú nehézsúlyú bunyó, a UFC-veterán Cheick Kongo és Vinicius Queiroz találkozója.

A Bellator 150 felvezető kártyája 01:00-kor, a főkártya 03:00-kor kezdődik, élő közvetítést itt és itt találsz.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr898421238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása