TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 83: Cowboy vs. Cowboy élő közvetítés

2016.02.21. 17:17 td_interim

9911445_g.png

Katt.

varsity_blog.gif 

A Bellator 149 nevetségesnek indult, végül szomorúságba torkolló eseményei az összes reflektorfényt elszívták a UFC elől, pedig ezen a hétvégén is rendeznek "rendes" nagy kaliberű MMA-gálát. A Fight Night 83 az év legviccesebb párosításával támad, jön a váltósúlyba felránduló Donald "Cowboy" Cerrone, és 170 fonton összecsap a váltóban és könnyűben is vitézkedő Alex "Cowboy" Oliveirával, hogy eldöntsék, ki az igazi tehenész.

A gála többi párosítása így előzetesen derekas, de nem kiemelkedő: lesz Derek Brunson vs. Roan Carneiro középsúlyban, Cody Garbrandt vs. Augusto Mendes harmat- helyett 142 fontos köztes súlyban, a brazil elszúrt fogyasztásának köszönhetően, és említést érdemel még a Dennis Bermudez vs. Tatsuya Kawajiri is pehelyben. És most debütál a szervezetnél egy Kelly Faszholz nevű nő is, élmény volt leírni, köszönöm.

A UFC Fight Night 83 Fight Pass felvezetői 23:15-kor kezdődnek, a tévés felvezetők 01:00-kor, a főkártya pedig 03:00-kor. Élő adást itt és itt lőhetsz.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr728408936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása