TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Wanderlei Silvát, Brock Lesnart is elhozza Fedornak a Rizin, ha elérhetők lesznek

2016.01.22. 18:18 td_interim

hi-res-c79b983eebe546e99b67cea2a23c2cff_crop_north_1.jpg

Wandyre mi már fogadást is mernénk kötni.

army_banner_blog.gif 

A UFC múlt héten felbontotta a szerződését Wanderlei Silvával, miután a brazil veterán visszavonta az állítását, miszerint bizonyítékai vannak, hogy több meccset is megbundáztak a szervezetben. Wanderlei így most szabadügynök, és a világon bárhol verekedhet is, az U.S.A.-t leszámítva, ahol továbbra is érvényben van a határozatlan idejű eltiltása. A következő logikus lépés a japán Rizin FF lenne Silvának, mert Pride-os évei miatt még mindig nagy sztár a szigetországban. Ezt a lépést a Rizin is logikusnak látja: Wanderlei ügyéről és a kínálkozó lehetőségről Jerry Millen, a szervezet alelnöke beszélt a Submission Radio műsorában.

Wanderlei Silváról beszélünk, persze, hogy szívesen látnám Wanderlei Silvát Japánban. Ő egy igazi harcos. Wanderlei Silva az egyik legnagyobb kedvencem, mert Wanderlei Silva mindig óriási bunyót csinál. Minden egyes meccsén, nyerjen vagy veszítsen. Wanderlei Silva egy igazi harcos és mindig odateszi magát. Vagy szétrúgod a seggét, vagy ő rúgja szét a tiédet, de állat lesz – szeretem Wanderlei Silvát. Nagyon jó barátom, és imádnám Japánban látni, szóval meglátjuk.

A Pride-rajongók körében a másik nagy kérdés, hogy mi lesz most Fedor Emelianenkóval – az orosz legenda szilveszterkor győzelemmel tért vissza a hozzá képest papírkutya Jaideep Singh ellen, és elég valószínű, hogy nyáron ismét verekszik, csak azt nem tudni még, ki ellen. Wanderlei szabadulása miatt sokan egy Fedor elleni bunyóról kezdtek el fantáziálni, és nincs ezzel másként Millen sem.

Persze, szerintem nagy meccs lenne. Mármint, meglátjuk, hogy össze tudjuk-e hozni, de nagy meccs lenne. Szerintem imádnák az emberek. Én is, annak ellenére, hogy mindkettejükhöz közel állok. Utálom, ha a barátaim verekednek, de hé, ez sport, és a barátoknak is meg kell verekedniük egymással, mert ilyen ez a szakma.

A Fedor – Wandy mellett ujjongva Millen ujjongva tapsikolt egy másik régi álompárosítás ötletére is: ha lehetséges, össze fogják hozni a Fedor – Brock Lesnar derbit is.

Ha Brock harcolni akarna, egyértelműen eljátszanánk a gondolattal. Ismerem Fedort, beszéltünk erről. Tudom, hogy Brock nyakig van a WWE-ben, csak azt nem tudom, hogy... Biztos vagyok abban, hogy még mindig él a szerződése, szerintem még mindig szerződés köti a UFC-hez. Szóval nem tudom. Soha, de sohasem engednék, hogy ez megtörténhessen. Ha nincs szerződése a UFC-vel, akkor persze, megtörténhet. Tudod, a WWE, Stephanie-ék nagyon jó showt működtetnek, Vinceről meg tudom, hogy óriási Pride rajongó, de Shane McMahon is, aki ráadásul teljesen Fedor-hívő. Szóval ja, megtörténhetne, ha Brock azt mondja, hogy akarja. De, mondom, azt hiszem, még él a UFC-s szerződése. De tárt karokkal várnánk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr808302180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása