TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|LESNAR: Redneck család kapta el Brock Lesnart :-( (videó)

2016.01.19. 15:27 td_interim

wyatts.jpg 

Fel lehet egy ilyen verésből állni?

8_corners_banner_blog.gif 

Kapaszkodjatok meg. Vagy inkább üljetek le. Sőt: feküdjetek. Ez kemény lesz.

Brock Lesnar vereséget szenvedett. Isten a tegnapi WWE Raw-ban szállt ringbe ismét, de a múlt heti, tömeges mészárlásával szemben most nem jött ki neki a lépés.

Lesnar ismét Roman Reignsre emelt volna kezet, de a lesipuskás pankrátor még az első támadás előtt, egy megelőző gyomorba fejeléssel kifogta a Nagy Fehér Csatahajó vitorlájából a szelet. Aztán, mielőtt még túl sokat élvezkedhetett volna a sikerén, többen is berontottak a ringbe zúzni egyet. Először kiválóan elcsépelték Reignst, aztán Lesnar felé fordították a figyelmüket. Nem kellett volna: Brock mindenkit elküldött Suplex Citybe. DE! Az események farvizén magát összeszedő Reigns lesből megint hasba fejelte a Beastet. És csak ezután szabadult el igazán a pokol.

A vigyor azonnal kárörvendő Reigns arcára fagyott, amikor hirtelen felbukkant a küzdőtéren a disznószar-szagú Wyatt család és jól lezúzta a zsíroshajú betyárt. Utána meg rámentek a még mindig teljesen kész Lesnarra, és... nem, ezt már nem is bírom leírni. :-(

The #WyattFamily just asked for a one-way ticket to #SuplexCity! #Raw

Posted by Brock Lesnar on Tuesday, January 19, 2016

Brockot legyőzték – túlerőben ugyan, de ezúttal még csak nem is csalással. Mit jelent ez? Búcsút kell vennünk Lesnar sebezhetetlenségétől? Ő is leszállt a földre, közénk, halandók közé? Egy korszak véget ért? :-(((((

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr678286058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása