TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ismét brutális, első menetes KO-val védte meg bajnoki címét Cyborg (videó)

2016.01.17. 11:51 td_interim

cyborgko.jpg 

Same shit, different fight.

 8_corners_banner_blog.gif

Daria Ibragimova tovább bírta, mint mások. De csak egy kicsivel. 

 

Cristiane „Cyborg” Justino ma hajnalban, az Invicta FC 15 főmeccsén ismét brutális kiütéssel védte meg pehelysúlyú bajnoki címét. Az előző két, 46 és 45 másodperc alatt befejezett mérkőzésével ellentétben azonban most valamelyest meg kellett dolgoznia a sikerért.

Ibragimova – aligha meglepő módon – a földre akarta terelni a küzdelmet, és már a meccs elején el is elkapta Justino lábát, levinnie azonban nem sikerült a brazilt. Cris jól egyensúlyozva, egy lábon ugrálva verte az orosz fejét ököllel és könyökösökkel, aztán, amikor kiszabadult, kemény testütésekkel büntetett. Egy újabb egylábas levitel-kísérlet semlegesítése után Justino úgy megrúgta Ibragimovát, hogy félig leszakadt a nagylábujján a köröm. Aztán, amikor felhangzott az utolsó 10 másodpercet jelző csattogás, a brazil tankistennő ismét támadásba lendült, és egyetlen, óriási ütéssel padlóztatta Dariát, ahonnan már nem is volt visszaút.

A jegyzőkönyvekbe kiütésként került be Cyborg győzelme, de ha megnézitek, Ibragimovában volt még egy kis élet, amikor „Big” John McCarthy bíró leintette a meccset – épp csak annyi, hogy kopogással jelezze: ebből ő nem kér többet. Négy perc ötvennyolc másodpercig bírta.

A teljes meccs:

cyborg by smackhisface1

A gála előmeccsén a szalmasúlyú bajnok Livia Renata Souza megvédte az övét DeAnna Bennett ellen TKO-val, 1:30-nál, az első menetben. A UFC-ből nemrég kipaterolt 115 fontos Angela Hill győzelemmel mutatkozott be új szervezeténél, 1:39-nél kiütötte Alida Grayt, szintén az első menetben.

Az Invicta FC 15 teljes eredménysora:

Cristiane Justino (c) def. Daria Ibragimova KO (ütések) R1 4:58
Livia Renata Souza (c) def. DeAnna Bennett TKO (testrúgás és ütések) R1 1:30
Colleen Schneider def. Raquel Pa'aluhi megosztott pontozás (29-28, 28-29, 29-28) 
Amber Brown def. Shino VanHoose szubmissiön (guillotine fojtás) R1 2:36
Mizuki Inoue def. Lacey Schuckman szubmissiön (karfeszítés) R3 3:41
Angela Hill def. Alida Gray KO (térdes) R1 1:39
Megan Anderson def. Amber Leibrock TKO (ütések) R3 2:33

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr858279764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása